dissabte, 8 de setembre del 2012

Que vol aquesta tropa?

Catalunya, és dels Catalans , a pesar dels botiflers

En aquesta vida no hi ha com el polític que es vol posar medalles per sobre de tot, i aquest cas el tenim en els botiflers de unió, aquestes paios que en un principi van dir que això de Catalunya, nou estat d'Europa no anava amb ells, resulta que ara quan han vist la moguda que s'està produint son tant hipòcrites qued hi volen treure redit, i clar que han dit que ells ens manifesten per el pacte fiscal, quina barra que tenen aquesta panda de impresentables, dons bé a part de l'Ortega i en vila d'abadal els altres entre ells en Pelegrí, en Duran i companyia han sortit retratats, que recordin que a Catalunya passa com a Roma que no es paguen als traïdors

divendres, 7 de setembre del 2012

Aturats a treballar al Bosc i els empresonats ?

bé la veritat que trobo la mesura encertada [noticia]. Això de procurar que els aturats puguin ser mobilitzats per atenuar els efectes del foc i aconseguir millorar tot el bosc, es una bona noticia, però clar jo em demano perquè no ampliem això i obrim el ventall i mirem a les presons on estem mantenint multíssima gent els hi posen una cadena d'aquestes per saber la seva ubicació ( no sigui el cas que s'escapin) i també els fem treballar, com a mínim que aquesta gent faci algú per la manutenció que està rebent mentre està a la presó.
Potser seria primer fer treballar als empresonats i desprès als aturats, d'aquesta manera segur que disposem de uns boscos molt millors i molt mes nets del que tenim ara.

l'Escut de Macià al Parlament

Quins 12000 euros tant ben gastat, la veritat que ho trobo regalat fins i tot que bescanviar la imatge borbònica per les quatre barres catalana de la època de la república.
El president Macià a guanyat a Felip V , per tant la història es així per un cop el poble de Catalunya sotmet així al primer borbó, jo entenc que això es una mica fictici però clar d'aquesta manera per un cop i que serveixi de precedent els Catalans ens imposat als borbons. 
El nou escut serà inaugurat el dilluns, es projectará el discurs que el president Maciá va pronunciar un 6 de desembre de 1932 han passat vuitanta anys des de la darrera proclamació de la república.

Obligo Hormigos , la política

Bé aquest cop he de rectificar, la veritat que porto tot el dia sentim un ferum que no quadrava de tot plegat però a mesura que han anat sortint les notícies s'ha acabat sabent tot, i Resulta que la senyora Oblido Hormigos no era tant innocent com semblava. d'entrada que tingui un amant o no no m'incumbeix el que trobo vergonyós es culpa als demés polítics de la seva relliscada, dir que va ser la Casa Gran del Municipi el culpable de vídeo casolà que va gravar ella per el seu amant , porter de futbol del municipi i que quan la relació es va refredar aquest va publicar aquest vídeo ja ratlla la política, aquí s'ha posat a l'alçada dels demés polítics.
Això de sortir a les televisions i ràdios dient que no sabia com aquest vídeo havia sortit del seu telefon quan va ser ella qui el va enviar ( amb totes les seves conseqüencies) al seu amiguet i aquest per atac de gelosia l'ha publicat.
Aquí la única víctima han estat el marit i els fills d'aquesta senyora tot la resta es la vida real, per això tampoc s'ha de dimitir perquè això es el pa de cada dia, el que passa que uns ho fan millor que altres i aquesta senyora ha estat molt innocent per d'atac polític com ens ha volgut fer creure res de res. Tot ha estat el de sempre el sexe. Jo d'ella no dimitiria perquè si que ha demostrat que te casta de polític perquè ens ha volgut vendre garsa per perdiu, però clar també ha de saber que en aquesta vida tot s'acaba sabent mes tard o mes d'hora.
Per cert els veïns del municipi de Yebenes també s'han posat les botes, no cal muntar un linxament per aquest fet, això es comú tant per sota l'Ebre (país veí) com per sobre del mateix (Catalunya). Per tant senyora molta sort en la política perquè en tot la resta ha quedat retratada.

patrimoni ecològic.

la veritat que a la televisió  s'en diuen moltes de rucades, però clar classificar als Braus com a Patrimoni ecològic ja ho trobo de grau superior. Com a mínim de carrera universitari, perquè ja em direu quin patrimoni ecològic podeu trobar en el patiment de un brau. 
Ja es vergonyós la classificació de patrimoni cultural econòmic i social però de pas que sigui a més ecològic ja ratlla el surrealisme [noticia]

El Concert Economic, perdoneu però algú ho havia de dir


perdoneu però algú havia de comentar això, durant el 1978 el senyor Adolf Suàrez va proposar a Catalunya el mateix que va proposar al país Basc, allí ho van acceptar, aquí com ens agrada plorar i posar la ma per agafar amoïnes ho van rebutjar, aquí teniu les conseqüències, allí hi havia el senyor Tarradelles, però també en Pujol, Duran i Lleida, en Roca i Junyent, la veritat que hi havia les forces vives, que ara ens volen vendre que el millor per la nostra nació es el pacte fiscal, senyor que hem perdut 35 anys per res, ara som mes pobres, ara tenim menys calers i ara no volem pacte fiscal, ara volem la llibertat. perquè ells no van saber estar a l'alçada en el moment que van tenir ocasió.

11-setembre-2012 nosaltres volem fer història

Aquest es el segon anys que volem posar l'estelada a roca Castellana, l'any passat vàrem aconseguir aguantar-la tot un anys es un record per tots, ara tornem a fer el canvi i posar-ne un altre igual, a veure si aquesta dura tant com la darrera.
Aquest any la concentració abans de pujar la fem a la Casa Gran volem gaudir de la nostra bandera a la façana, no estarà al màstic però com a mínim aquest cop no ens l'arrancaran sortirem a les 9 del matí per desprès pujar a la Roca Castellana i posar la nostra bandera al cim , i cop posada farem un petit esmorzar amb el tast de la Marsallana i el Coc (productes tipics d'Alp) si voleu gaudir de una cosa diferent no us ho perdeu esteu convidats.
Tot just acabem agafarem el cotxe i anirem al Roc blanc allí al barret de Napoleó a veure com canvien la senyera aragonesa. No es estelada però com sempre així no ferim els sentiments dels botiflers. 


dijous, 6 de setembre del 2012

Gispert i les seves veritats a mitges

la Presidenta del Parlament de l'autonomia de Catalunya ha tret la vareta màgica i ens ha volgut fer veure garses per perdius, la senyora Gispert ens ha remarcat que els diputats del Parlament de Catalunya cobren 3000 euros al mes. i que aquest sou no es pot abaixar mes, quina llàstima pobrets ells, tots llicenciats amb tot tipus de màsters post-graus i similars només guanyen aquesta misèria. I clar el que hem de fer segons la fada major es apujar al sou a aquesta gent que es desviu per el nostre benestar.
Anem a pams, cada diputat del Parlament cobra un fixe de 41865 euros bruts , al que hem d'afegir(això s'ho va deixar , coses de la memòria segur) els possibles complements per raó del càrrec, la presència als diferents comissions, les dietes de desplaçament, a més resulta que si es el president de grup parlamentari se li ha d'afegir 49000 euros mes , si es portaveu 42000 euros de res, i si es portaveu adjunt 28000 euros, i si es el portaveu adjunto numero 2 només 21000 euros mes , a part de la indemnització per despeses de viatge i desplaçaments , tenint en compte el lloc de residència.
Area metroplitana: 20699 euros anuals
Fora fins a 80 quilòmetres 26911 euros
Fora de 81-190 quilòmetres 28891 euros
mes de 191 quilòmetres 29136 euros

Les minúscules nòmines també poden augmentar per les diferents comissions parlamentaries ,
President Comissió legislativa incrementa el sou amb 10.500 euros
Portaveu Comissió 5600 euros
Portaveu Grup 8400 euros
Comissions de seguiment estudi o investigació, la presidència es paga amb 8400 euros anuals, i les vicepresidencies secretaries i portaveus 5600 euros


I Desprès d'aquest rotllo algú es demana perquè hi ha sempre tants candidats per entrar a política, i això es com l'església abans al segon fill el portaven al convent , ara el posen en política perquè d'aquesta manera te el sou assegurat  i a un nivell que ja voldríem molts compatriotes, I aquesta paia te la barra de dir-nos que estant mal pagats, la veritat que això si que es tenir molta barra, han portat a la nostra nació a la total ruïna, ens han destrossat com a país i a més hem de sofrir els seus cants de sirena.[noticia]
.

dimecres, 5 de setembre del 2012

Olvido Hormigos, o dimitir per un video menor


La veritat que això ha passat al país veí però si passa al nostre també haurien actuat de la mateixa manera, aquesta es la hipocresia de la gent que habita aquestes contrades i aquelles per cert.

Dons Bé la Senyora Olvido Hormigos Carpio va fer un vídeo cassolà en el qual es masturbava i per coses de la vida aquest es va penjar a les xarxes socials.
Ara han sortit tots els defensors de la puresa a dir que aquesta senyora ha de dimitir, i jo em demano perquè? , en la seva vida privada pot fer el que cregui no crec que hagi de justificar-se davant ningú per aquesta actuació i si fos el cas, qui som nosaltres per jutjar aquesta persona, quan estem governants per lladres, sangoneres els quals en roben a la cara i de pas es pixen. Dons bé aquesta senyora ha dimitit de regidora, si jo fos l'alcalde del poble de Yebenes (Toledo) no li acceptava ni de broma.[noticia]

Jo entenc que això no és "motiu de Cese" com deia aquell president de Can Fanga, sinó mes aviat es per donar-li les gràcies d'alegrar la vista a molta gent, i de pas de fer del poble de Yebenes sortís a tots els diaris. El que haurien de fer els veïns d'aquest poble es donar-li les gràcies a aquesta senyora, gràcies a ella els hem situat al mapa.

Ja voldria jo que la presidenta de la generalitat de Catalunya fos així , amb aquesta dignitat l'ha cagat (segons ella) i dimiteix, però clar jo no ho permetria pas millor una persona d'aquest tipus que no un venedor de catifes i altres fums.

ptda: no puc penjar el vídeo perquè penso que no procedeix sinó que si hagués de penjar algú ho faria per els turmell al alcalde d'aquest poble per acceptar la dimissió i de pas disposats a penjar de l'aparell reproductiu penjaria a la persona que ha tingut la barra de penjar el video a Youtube-Facebook, a veure quina gràcia li faria tot plegat. Per el Bé de la Politica Senyora Olvido Hormigos Carpio no dimiteixi, això amb el temps es cura, la tonteria dels altres ja li dic que la seva curació es una utopia.

dimarts, 4 de setembre del 2012

maresme i Osona marquen el camí

Primer va ésser Arenys de Munt amb el seu referèndum , aquest primer fet va posar a molta gent en fora de joc, ara ha estat Sant Pere de Torelló i Calldetenes qui s'ha declarat en ple municipal territori català lliure , i ha instat al parlament ha proclamar la independència.[noticia].
Bé manats com estem manats per els botiflers dels convenients i els desunits poca cosa posem esperar del govern de la generalitat, clar que desprès de les Almoines que hem demanat al conqueridors poc govern ens restarà, de pas la que mana es la senyora Merkel per tant aquí poca cosa podem decidir i el poc que podíem ens l'hem venut per un plat de llenties. Aquest cop només hi havia dues oportunitats o caixa o faixa, i clar com sempre els senyors han tret la ma i han anat a buscar la caixa, no sigui el cas.
Potser tot plegat sigui actes de cara la galeria, potser això no es porta enlloc, però resulta que de moment sortim a tot arreu i tothom pot veure el tarannà dels Catalans, potser no arribarem enlloc amb tot això, però entre lluitar d'alguna manera o quedar-se a casa a veure-les venir hi ha diferència com a mínim sempre podrem dir que varem fer alguna cosa per la nostra pàtria, i ja començo estar fart d'aquest frase tant fastigosa i covarda " que hi farem". Dons si que podem fer alguna cosa lluitar per la nostra llibertat.
Avui em vull treure el barret davant els senyors d'Onmiun cultural, l'eslògan de la manifestació del 11 de setembre del 2012 , es simple, només diu Catalunya, nou estat d'europa " i no hace falta decir nada mas".

L'ENSENYAMENT A LA CORONA DELS HEREUS DE FELIP V VA DE CAPA CAIGUDA.

mireu jo tenia clar que l'ensenyament estava fomut, però escoltant al neofeixista aquest que diuen que es Catedràtic entenc el perquè de moltes coses.
Com podem esperar res de una persona amb un titol (darrerament el deuen regalar, perquè sinó es imposible que una persona com aquesta hagi aconseguit arribar tant amunt), digui aquestes bajanades, ara entenc perquè la gent surt tant poc preparada.
Només desitjo que els seus colegues tinguin una mica mes de sabiduria, i no facin com aquest aprenent a hitler que només sap insultar per argumentar les seves idees feixistes.
Per cert li esta escribint això una merda, però si pot ésser vull ésser una merda lliure, i lliure sobretot de les cadenes que em porten lligat al seu estat. 
I si es catedràtic d'economia de pas ens podria il·luminar amb la seva sabiesa i dir d'on xuclarà la sangonera espanyola si nosaltres deixem d'aportar la calderada cada any, potser llavors aquest paio també haurà de treballar i no està preparat per aquest esdeveniment.[noticia]


dilluns, 3 de setembre del 2012

STA MARIA DE PUIGCERDÀ UN TREBALL DE LA JUDIT CALVERAS

Un treball de recerca de la Judit Calveras ens ha portat a la restauració de la Catedral de Santa Maria de Puigcerdà, aquesta va ésser destrossada per la guerra civil i ara amb aquesta recreació podrem apreciar com era aquesta obra d'art. Es un goig veure com una compatriota de la comarca sobresurt en alguna cosa, en aquesta petita tenim pocs moments de goig, només en el àmbit esportiu i poca cosa més per tant un deu per aquesta estudiant d'Arquitectura.[noticia].
Coneixent la nació segur que aviat en sortirà algun intentant tirar per terra aquest treball, això ho portem a la sang l'enveja i la por son els fets diferencials que ens fa catalans, sense aquest Adn no seriem nosaltres, però de moment jo estic gaudint de que es parli de la comarca per un treball d'arquitectura i no pas perquè quatre camalluents no poden dormir per el bramar del bestiar o les campanades de l'església.

diumenge, 2 de setembre del 2012

jo també vull això per demà, i tu tens clar el que vols?

Quim vila: Crt+alt+supr.

de Plaça d'Espanya a Plaça de la Independència


Uns quaranta pobles que tenen un carrer o una plaça amb el nom del regne dels hereus de la corona de Felip V , aquest diumenge ha fet un acte simbòlic i li ha rentat la cara, ha fet un petit canvi de nom i ha posat en el seu lloc independència. Entre les localitats podem trobar a Mataró, Torroella de Montgrí, Roda de Ter ect.

Però Tàrrega ha fet un pas més , ha fet el canvi oficial ,
això segur que farà que algú pugui comentar que això no porta enlloc, potser es veritat, però el que s'aconsegueix mica a mica es que la gent es tregui la son i la por del damunt, això i fet com el coronel aquell dient que vols els tancs a la nostra terra. Tant de bo en surtin més de guerrillers d'aquests, que aquestes amenaces ens fan mes forts
Per desgràcia a la meva comarca això de la independència a part de quatre tot la resta els hi relllisca molt,som així nosaltres, imagineu-vos que en el nostre poble va néixer l'Andreu Xandri Serrano, un nano que va ser dels impulsors del partit Nosaltres Sols, va ésser tinent de la milícies pirenaiques va ésser capità d'ametralladores en la guerra civil, va morir als 21 anys a Osca defensant la nostre terra i no han tingut mai el detall de dedicar-li un carrer. Per Cert el Carrer Xandri d'Alp be en deferència al seu pare que va ser inspector de professorat, no pas per ell.
Tot canvia en aquesta vida , a veure si el sentiment patriòtic el podem arrelar a la gent de la Cerdanya i deixen de mirar-se tant el melic i comencen a mirar per la neva nació