dissabte, 26 de febrer del 2011

Una Aldea petita plena de Catetos

Catalunya segons la Eva Turégano es una aldea petita plena de Catetos, la veritat que te tota la raó del mon
Som una nació petita i clar que som catetos sinó no estariem mantenint durant tants d'anys aquesta púrria colonitzadora que a més de fer de sangoneres encara ens han d'insultar.[noticia].
Això es un programa que esportiu de una televisió feixista que només parla de llibertat d'igualtat i tot el que vulguis com deia el meu mestre tu ves pressumint que ja et diré el que et manca.
Jo només li tinc que donar les gràcies a questa rossa tenyida perquè gracies a les seves xorrades segur que ha aconseguit que hi hagi mes independentistes a la meva nació. Amb ments tant privilegiades com aquesta segur que em quatre dies trenquem les cadenes que ens mantenen lligades al pais d'en Pinotxo Sabater.El preu d'un ministeri

Bé ja es diu que tothom te un preu, el que passa es que molta gent aquest es tant baix que no el trobes ni en unes rebaixes, aquest es el preu d'aquest aprenent a Ministre que ja fa temps que te la cartera preparada però que ningú li don el relleu perquè faci aquest pas.
La Darrera d'en Duran i Lleida ha estat dir que es un error polític parlar dels Països Catalans. jo només li puc dir el que ha estat un error polític es que qualsevol nacionalista català hagi regalat el seu vot als Convenients i desunits, això si que es un error polític. [noticia].
com diu aquella dita del facebook ésser nacionalista i votar convergència es el mateix que tenir mal de cap i rascar-se els ous.

dijous, 24 de febrer del 2011

La Dignitat una qualitat que li manca als polítics aquests d'extremadreta

La veritat que ja ho deia el pare que em política et pots esperar qualsevol cosa, mira tu que tenia tota la raó, perquè que surti la Camatxo aquesta dient que  només el pp pot salvar les emissions de Tv3 al país valencià, això es una presa de pel, [noticia].
Aquest insult a la inteligència  dels catalans només podia sortir de la boca d'aquesta impresentable, perquè clar quan han estat ells els que han prohibit les emissions que ara surti aquest clienta de botex a dir-nos que només el seu partir pot salvar això ja es massa. 
La Caradura d'aquest política es de jutjat de guàrdia ,fins i tot defensa les multes aplicada sabent  que    les autonomies no tenen aquesta potestat de sancionar, però clar com ho fa el seu amiguet ppista cap problema, 
Ja es allò que el problema dels catalans es que tenim els enemics a casa, i aquests son els pitjors

MANEL, i el seu nou disc

dimecres, 23 de febrer del 2011

Ramon, company, avui s'ha vist el que t'apreciava la gent

En primer lloc vull agrair al Joan Esteve i a la família d'en Ramon Balderich el deixar-me participar en el seu darrer adéu de l'amic Ramonet Aquesta vida plena de desgràcies i decepcions trobar una gent que tinguin aquesta devoció per un company desparegut posa la pell de gallina, avui m´he trobat en una situació com aquesta .Tot ha estat  molt emocionant, arribar fins el cim de la tosa a deixar les Cendres d'aquesta gran persona que era en Ramon, i desprès d'escampar les cendres per les seves muntanyes , la baixada  de torxes ha estat la mes emocionant que he viscut mai, i mira que en porto de baixades de torxes, però aquesta avui ha estat especial, Hi ha una part de ceremònia que  m'ha emocionat el darrer discurs que s'ha fet en el qual s'ha parlat que la gent diu que el temps ho arregla tot i com deia un familiar aconsellar es molt fàcil però la manca de la persona continua igualment.i el dolor latent batega per tot arreu.
Mireu moltes coses et passen per el cap en situacions con aquesta però ostres ramon avui he vist que encara continues molt viu en la ment de moltes persones.i mentre aquesta gent et segueixi recordant la teva vida serà eterna.
Fins i tot la natura s'ha aliat en el darrer adéu a en Ramon la llum del sol a l¡ocàs fins i tot ha sortit un moment per dir-li siau que tant s'ha merescut. Ha estat una darrera despedida que ha iluminat tota la muntanya.Aquest ha estat el darrer adéu a aquesta gran persona, però noi veig que continues molt  viu en el record de moltes persones i això indica que era molt estimat. Sort Company.modalitats esportives a Copiar, una manera diferent de veure la neu

aquesta es una modalitat esportiva a copiar  potser la  hauríem de patentar a veure si així promocionem la nostra comarcadimarts, 22 de febrer del 2011

Duran i Lleida, jugar amb foc t'acava cremant .

Ja ho deia el meu pare que si no et vols embrutar no vagis a l'era, i aquest ha estat el problema d'en Duran i Lleida ha volgut sortir-se'n per la tangent i ha acabat mes emmascarat que la paella mes bruta. La veritat que a vegades anar de llest per la vida te aquestes coses.
Al senyor Duran li han demanat els periodistes si votarà o no a la consulta sobiranista del 10 d'Abril a Can Fanga , ell sense cap mena de dubte ha dit que no votarà a la consulta donat el cas que es troba per aquelles dates a Berlin. I jo em demano no exisitex el vot anticipat? si ell no pot assistir per aquelles dates sempre pot votar anticipadament, pot adreçar-se a un dels nombrosos llocs de recollida de vots anticipats i fer la votació això ja fa mesos que funciona , només te un petit problema que no sortirà a la foto, però clar potser no li interesa sortir total per votar negativament. [noticia].
Aquest es un representant de Convergència i Unió, la veritat que si aquesta panda d'impresentables ens ha de portar a la independència anem arreglats, tot plegat es una clara imatge de la gent que ens governa. Si el canvi era aquest millor potser era quedar-nos com estavem.

diumenge, 20 de febrer del 2011

el País valencià i els seus governants

Bé ara es temps de foscor i d'apagades, aquest cop no és pas culpa de fecsa-endesa sinó mes aviat d'aquest aprenent manllevador de vestits  de disseny i que és creu el messies de l'univers. A mi aquesta reaccions em recorden les d'abans de la segona guerra Mundial, ara em diran que en Camps ha estat elegit democràtica ment i tenen tota la raó en Hitler també va ésser elegit democràticament i mireu fins on va arribar. Sort que la volada d'aquest Pajaru no es tant intensa ni tant profunda.
I perquè apaguem Tv3, perquè la informació no es la del partit, potser si en la freqüencia de Tv3 posem intereconomia o veo7 llavors no passarà res, dons endavant poble de Valencia ara ja teniu el que voleu, una desconexio total de les terres de nord i un ave a la gran capital dels colonitzadors, llavors quan no disposseu de la vostre essència no  ploreu perquè això si que ho heu elegit democràticament.
Bé cada poble recull el que sembra però clar jo entenc que el poble valencià no mereix aquest castic