dimecres, 23 de febrer de 2011

Ramon, company, avui s'ha vist el que t'apreciava la gent

En primer lloc vull agrair al Joan Esteve i a la família d'en Ramon Balderich el deixar-me participar en el seu darrer adéu de l'amic Ramonet Aquesta vida plena de desgràcies i decepcions trobar una gent que tinguin aquesta devoció per un company desparegut posa la pell de gallina, avui m´he trobat en una situació com aquesta .Tot ha estat  molt emocionant, arribar fins el cim de la tosa a deixar les Cendres d'aquesta gran persona que era en Ramon, i desprès d'escampar les cendres per les seves muntanyes , la baixada  de torxes ha estat la mes emocionant que he viscut mai, i mira que en porto de baixades de torxes, però aquesta avui ha estat especial, Hi ha una part de ceremònia que  m'ha emocionat el darrer discurs que s'ha fet en el qual s'ha parlat que la gent diu que el temps ho arregla tot i com deia un familiar aconsellar es molt fàcil però la manca de la persona continua igualment.i el dolor latent batega per tot arreu.
Mireu moltes coses et passen per el cap en situacions con aquesta però ostres ramon avui he vist que encara continues molt viu en la ment de moltes persones.i mentre aquesta gent et segueixi recordant la teva vida serà eterna.
Fins i tot la natura s'ha aliat en el darrer adéu a en Ramon la llum del sol a l¡ocàs fins i tot ha sortit un moment per dir-li siau que tant s'ha merescut. Ha estat una darrera despedida que ha iluminat tota la muntanya.Aquest ha estat el darrer adéu a aquesta gran persona, però noi veig que continues molt  viu en el record de moltes persones i això indica que era molt estimat. Sort Company.