dissabte, 13 de març del 2010

Una cambra de Comerç Catalana

Que l'Agrupació empreserial Cercle Català de Negocis, hagi anunciat la seva decissió de presentar-se a les properes eleccions de la Cambra de Comerç del proper dia 4 de maig es una bona noticia. Que en Ramon Carner capdavalanter de tot plegat hagi fet aquest pas es un goig . Per fi han fet el pas, el buscar la democratització de la Cambra, que a les votacions només hi vagin el 2 % dels empresaris catalans es un mal sintoma s'ha d'anar a buscar la major participació possible i jo crec que amb aquests nous candidats tot es possible a la nostra nació.
Bé el pobre Ramon li esperen uns mesos de lluita bruta, sobterranea, on tot son cops baixos perquè deixar el poder a la gent li costa molt i es creu que la cosa es serva quan no deixen de ser funcionaris votant per tots els empresaris. El temps donarà o treurà raons però el pas en si es una bona fita.[noticia]

dijous, 11 de març del 2010

Als Companys de Viatge m'agrada triar-los a mi

l'Associació de la Policia invasora resident a la nostra pàtria ha alertat de l'existència d'una amistat perillosa entre els entorns independentistes Català i basc. Amb l'excusa de la neofeixista defensora de la pàtria d'en sirvent (cervantes per a ells), dons després de l'obra de teatre representat per aquesta senyora amb la Universitat Autònoma, s'han posat el mono de treball i tiren a tor i a dret. Segons aquest col·lectiu d'iluminats que l'amistat entre catalans i bascos es poden veure en la organització de les consultes per la independència i l'informe dels esquerdats al senyor Otegui
[noticia].
I que volen aquesta gent, fins i tot ara voldran imposar amb qui ens poden relacionar i amb qui, ara ens diran amb qui hem de parlar i amb qui no, potser es molt més fàcil parlat de llibertat amb el país basc que amb aquest unionistes impositors. potser el nacionalisme basc es molt dialogant que no pas el nacionalisme espanyol.

el Català existeix, segons el New York Times

El New York Times ha fet una crònica parlant de la Llei del Cinema , parlava que la llengua catalana se sent a tot arreu a la nostra nació , excepte en un lloc en la exposició del Cinema. i que en aquest sector només el 5 % de totes les pel·licules es projecten en català
Parla del projecte de llei , diguem que es el darrer intent de fer valer la cultura catalana i el seu idioma contra la imposició del Castella .
Fins i tot els Americans han vist que la pel·licula que ens venen els politics de la capital de regne dels hereus de Felip V es ciencia ficció, com sempre tot es mira amb pinces però com a mínim han vist que existim i que som diferent, ja es un primer pas cap a la llibertat. Ara nomès en manca trencar les cadenes de una vegada. i que sigui el poble el que digui si vol continuar lligant a la imposició de la Capital o vol la nostra propia imposició [noticia]

Can Miseries

la veritat es que amb tot som un misèries sempre anem tard i malament desprès del caos que hem tingut aquesta setmana, ara resulta que a la nostra comarca ens hem quedat sense sal, ja es allò que diuen que la sal no va be per la salud però d'aqui a no poder tirar-ne ni un gram per desfer el gel hi ha un tros. potser el que hem de fer es menys vendre fum i mirar més per els habitants de la nostra comarca, molt Olimpíades i pistes de fons, i grans projectes i resulta que hi ha una nevada i molts municipis es queden sense potassa, i com desfem el gel ara?, voleu dir que menys grans obres faraòniques i buscar el millor benestar dels habitants que viuen tot l'any.
Potser la idea que han tingut a Llivi de crear una agrupació per incentivar les festes fora l'estiu es un bon projecte només es un primer pas però es una manera de dir que la comarca es viva i vol dir la seva, que ja en comencem a estar una mica farts de tot plegat i que les festes les hem de fer per el poble no per la gent de Can Fanga, que al fons resultara que no deixem de ser una barriada de Barcelona.

dimarts, 9 de març del 2010

I desprès volem ésser olímpics


Desprès de la nevada d'aquest dilluns i desprès del caos que s'han produit per totes les carreteres la imatge que hem donat al resta del món ha estat patètica, la veritat que si amb aquestes condicions volem ésser olímpics anem arreglats.
Fins i tot l'alcalde de la Barcelona 2022 ha aprofitat el caos circulatori per recaptar multes de transit per omplir les arques municipals, potser no era el lloc ni el moment més oportú per actuar d'aquesta manera.
El descontrol total que s'ha produit a la nostra nació, ha esta de pel·licula de ciència ficció, potser no calia anar tant lluny en els deliris de un alcalde iluminat, perquè el temps sempre posa les coses en el seu lloc.
Dons bé cotxes abandonats a les autopistes, gent dormint per qualsevol lloc trens sense funcionar, sort han tingut del traspas com a mínim ara es poden queixar a la generalitat per els desperfectes de tot plegat, i així fins el final. tot plegat un desatre monumental.
Camions parats a la autopista, senses poder tirar ni endavant i enrera, i com sempre tot una manca de informació total. mala planificació i poc sentit comú, això si només faltava que surtin els dels tristpartit despres del gran Desastre treguen pit que ho han fet tot perfecte, com diu aquell una mentida repetida moltes vegades pot arribar a ésser una veritat segons per aquí.

dilluns, 8 de març del 2010

No tot val en política

Mireu la conducta dels estudiants de l'Autònoma no va ser correcta, però clar quan veus que el que buscava la neofeixistes Diez i els seus afiliats era això provocar i sortir als diaris, sobre tot quan més merders hi hagués molt millor.
Dons bé aquesta es la senyora Demòcrata que vol lluitar per les igualtats dels pobles, aquesta es la seva democràcia, quan no surt als diaris ha d'anar a buscar a quatre estudiants que segur que van estar instigats per ells mateixos per rebre insults i amenaces, i quants més millor, això tot tindrien pena d'ells i la votarien.
Bon argument aquest, potser si envers de fer aquestes obres teatrals es dediquessin a fer una política constructiva envers de l'enfrontament constant llavors potser llavors les enquestes els hi serien mes favorables. [noticia]

diumenge, 7 de març del 2010

i de l'Estatut que?

Ja ha passat un altre any, tots els politics estant treien la seves banderes catalanistes que ara tenim a tocar les eleccions al Parlament de Catalunya i hem de vendre nacionalisme Català, per tant el nostre tema cabdal el deixem a part i ja parlarem de l'Estatut l'any que ve.
Bé dons jo no estic d'acord amb tot plegat, jo desitjo que el Tribunal Anticonstitucional aquest hereu de Franquisme on els seus integrants entren a dit i amb pactes entre partits polítics diguin la seva. Jo desitjo que diguin si es Constitucional o no (això si segons ells que en tenen poc de Constitucional) per poder dir la meva desprès, la meva i es clar la del poble català.
Primer va ésser el desembre, desprès el febrer, ara porten el silenci com a bandera i no diuen ni piu, i jo estic esperant a veure qui serà el llest que dirà que el poble català no es mereix aquest estatut descafeïnat i mal negociat, que s'ha aprovat còpies burdes per tot la pell de brau i aquí com son antitaurins no es mereix disposar d'aquest mal negociat estatut.