divendres, 11 de març de 2011

Maria Josep Català, quan les disculpes van errades

Bé avui us situaré en el contexte, discurs de proclamació dels Candidats locals neofexistes del país germà de sota l'Ebre, dons be a la presentació d'aquest hereus del franquisme al País Valencià, surt la Candidata per el poble de Torrent demanant perdó per si en qualsevol moment parla en Valencià (català, mallorquí) dient que aquesta es la seva llengua maternai  i te aquest defecte. Parlar en català es un defecte?
MERDA, i jo que no m'havia enterat, per tant ara resultarà que tots aquets anys de la meva existència porto aquest defecte al damunt i no m'havia enterat. Ostres i jo que em pensava que era una virtud coneixer mes llengues que la imposava i ara resulta que no , que tot plegat es un defecte que t'has avergonyir. Felicitats senyora Maria Josep Català vostè si que fa honor al seu cognom.
Però bé aquest no va pas ésser l'únic incident lingüistic que es va produir en el acte quan el batlle de Vila-real va començar el discurs amb la seva llengua materna també va ésser escridessat, tot just una demostració de la democràcia d'aquest partit, que mentre segueixis les directrius marcades per els hereus del Franquisme tot arreglat però com et desviis un pel et fan la pell.[NOTICIA]
Potser Senyora Maria Josep Català hauria de demanar perdó per ésser candidata d'aquest partit, que no coneix cap més llengua que la imposava i que s'ompla la boca amb llibertat igualtat i tot el que vulguis però que els fets van en contra-corrent a les paraules. Una bona demostració de la democràcia ppera.

dijous, 10 de març de 2011

Jo sóc un il·luminat.

La veritat que tot plegat es curiós ja ho deia la iaia sofia ,sempre seràs emmascarat per la padella mes bruta, i aquí tenim un cas d'aquesta situació. Que surti la senyora Rahola qualificant de il·luminats als indepedentistes, es més del mateix , la veritat es que aquesta senyora primer s'ha de mirar el melic abans d'obrir la boca. Perquè no fa massa encapçalava juntament amb el Colom partit anomenat PI ( que no deixava de ser una branca separatista dels esquerdats), Per sort aquests personatges son uns "pajarus" de poca volada. i ja veieu a acabat alabant als Convenient Mas i treballant a un diari que ara quan ha vist que les butxaques estan plenes de telerarinyes ara vol editar amb catalá , jo diria que la vanguardia va trenta anys enrera.[noticia].
Segons aquesta gran vident el independentisme català no concilia les ments més brillants de la política, la veritat que per dir això no es necessita cap carrera universitari, n iel independentisme catala ni el dependetisme espanyol, perquè la politica senyora Rahola està plena de vividors i xucladors, i vostè va formar part d'ella, cadascú es amo dels seus silencis i esclau de les seves paraules.
'

diumenge, 6 de març de 2011

La Imatge de la polèmica

pperos i esquerdats en peu de Guerra, segons els neofeixistes, aquest cartell es insultant, intolerant, rancuníós , vexatiu i molts mes adjectius . Ja es veu que la llibertat d'expressió només te una direcció, ells poden insultar dir, criticar però clar en sentit contrari no hi pot anar ningú, aquest es un tic que els ha quedat de l'antic règim, això si tota la seva caverna mediàtica ha sortit a les trinxeres a criticar al poble de Terrassa, que s'han cregut aquest poble de ficar-se amb els seus, ells estan per damunt del bé i el mal, la veritat que jo admiro la gent de Terrassa per dir el que pensen.
Però clar que poden esperar de una televisio con intereconomia franquista o del diari de la mateixa cadena anomenat gaceta, tot plegat fa gràcia perquè aquests personatges que diuen lluitar per la llibertat i igualtat de tots els pobles, però clar això son les paraules els fets porten una direcció totalment oposada. La veritat a vegades fot mal.