dissabte, 8 de novembre de 2008

La prioritat de la Guardia Civil, primer identificar i despres socorrer a la gent , aquests encaren viuen en una altre època

Avui us vull parlar de una notícia que en primer lloc en va sorprendre i després vaig pensar que per això moltes vegades quan veus algú en problemes lo mes fàcil es girar-te d'esquenes i apa ja està perquè el Cas d'aquest Bomber es de jutjat de guàrdia, però no de guàrdia Civil.
En Francisco Tallado anava de paisà per el carrer quan va veure un foc i ell bomber professional no s'ho va pensar i va entrar a fer lo que millor sap fer apagar focs, el problema va venir quan mentre estava apagant el foc uns Agents amb tricorni i tot de verd li van demanar que es identifiqués, la pregunta es no podíem esperar a que s'apagués el foc i desprès demanar la identificació, no ells son l'autoritat i han de marcar presència, segur que encara tenen alguna arrel de temps passats. [noticia].
La pregunta és aquest senyor en el proper foc que vegi i estigui de paisà que ha de fer, girar-se d'esquenes i marxar perquè clar ja es veu que passa quan lo que fas es ajudar a la gent d'entrada et denuncien per "desacato a la autoridad" i apala aquest senyors de verd com sempre confonen servir a la llei que servir-se de la llei.
Total que la brometa li ha costat 500 euricos, i el senyors Guàrdies Civils a continuar amb les seves actuacions neo-feixistes i prepotents, Visca la democràcia.

divendres, 7 de novembre de 2008

El Caganet, un nou fet diferencial


Tant buscar un altre fet diferencial i una de les televisions mediàtiques de les creuades de la llengua dels hereus de Felip V ens ha donat una pista , amb això si que som diferents.
Avui escoltant les noticies d'Antena 3 per el matí, han parlat del Caganet, el problema es que no se si es referien a un caganer i s'han equivocat , o a un caganer d' ERC per lo de mans netes.
Caganer si però sempre amb les mans netes, i parlant de mans netes avui en el e-noticies ha sortit unes declaracions del senyor Carod que defensa a ultrança al l seu Germà , com sempre la família es la família i que gràcies que el tenim de ambaixador perquè això ha millorat molts les relacions amb França [noticies].
Ja està bé col·locat al germaníssim a un lloc. Però quan un ha de sortir en defensa del seu germà, això es senyal que no anem massa bé, aquests pagaments de favors no deixen d'ésser una carga molt gravosa per les arques de la Generalitat, però clar veien la crisis que s'acosta aquest paios deuen pensar tot lo que podemarrimpanyar ara ja ho tenim al sac i lo demés ja veurem.
bé la gran aportació del Germanet del senyor rovira es "Apel·les Carod-Rovira és algú que coneix les lleis i normatives franceses, ja que és advocat, a més de ser coneixedor del dret internacional, ja que en la seva professió s'ha relacionat amb sectors econòmics de França. a veure senyor carod, a nosaltres ja ens agrada que ens preguin el pel però tant ja rebosa el got, els Catalans ja tenim clar que som ignorants i que la gent ens pot prendre el pel, (sinó ja m'explicareu com pot ser que portem quasi 300 anys governats per els hereus de Felip V) però senyor Carod el seu Cas es el compte de la noia que de tant anar a buscar aigua a la font al final es va trencar el gerro.
Bé com a mínim aquests polítics nostres no han tingut la gran idea de voler assistir ells també a la trobada d'Amèrica, vist com li va al President del Regne de Felip V i la gran atenció que tenenamb ell imagina't on podríem arribar nosaltres.
per acabar només dir que amb polítics com aquests no ens calen els creuats mediàtics de la capital del Regne de Felip V, ni els defensors del neo-feixisme dels Ciutadans del mon.

dijous, 6 de novembre de 2008

Duran i la Razon, quan el llop es treu la disfressa de xaiAvui llegia a e-noticies la gran ensabonada que ha fet el senyor Duran al diari mediàtic de les creuades dels hereus de Felip V aquest de la razon. [notícia].

El President de Unió,El senyor Duran i Lleida, ha felicitat al diari La Razón, amb motiu del desè aniversari del mitjà de comunicació.

En un article d'opinió a l'edició especial, Duran considera que "per la seva qualitat, pels seus mèrits, La Razón aconsegueix la seva primera dècada d'existència". El dirigent nacionalista destaca que "per a qui hem seguit la seva trajectòria durant tots aquests anys, i fins i tot hem tingut l'honor d'escriure a les seves pàgines, aquest aniversari constitueix un motiu de legítima satisfacció."

La Razón ha aportat la seva quota de rigor i pluralitat a la premsa espanyola".i que aquest diari no només ha servit fidelment als seus lectors, sinó que ha contribuït a una societat més lliure i plural". "Amb cada nou exemplar de la Razón i amb cada nou exemplar d'una premsa lliure, responsable i plural, la nostra democràcia respira profund i ampla", sentència.

Jo em pregunto si aquest personatge viu a Catalunya o ha estat menjant bolets al·lucinogens o ha sofert una abducció extraterrestre, perquè dir que aquest mitjà de comunicació de la creuada mediàtica es signe de rigor, es quasi un insult a la intel·ligència dels catalans, i en quan que ha contribuït a una societat més lliure i plural, això potser es refereix a la societat espanyola que es on aquest personatge president d'Unió es vendria l'anima per ésser ministre , llavors veien com van les eleccions i que els peperos estan pujant per moments potser ja comença a reservar cadireta.


dimecres, 5 de novembre de 2008

S'acosta els 3 mesos del famós vermut, i el finançament que el vàrem deixar de Propina?


El 17 de novembre del 2008 farà tres mesos des de el famós vermut entre el Ecodiputat senyor Saura i la vice-presidenta del govern la De la Vega, Tres mesos sense fer cap pas endavant, tres mesos perduts , i total per lo de sempre guarda la cadireta no sigui el cas que es celebrin noves eleccions i Erc pacti amb Conveniència i desunió i ja no tinguem la mamella del poder.[noticia]

Sr Saura vostè no sap que pactar amb el diable sempre comporta conseqüències negatives per els pactats, o es tant important aguantar la cadireta que fins i tot amb baixades de pantalons incloses hem de dir si al senyor. Miri senyor Saura vist lo que ha portat el seu gran Pacte que tenia al president del Govern de Felip V a la seves mans i per quatre olives i una venda de fum l'ha deixat escapar ara està rabiós i torna a tenir el poder a les seves mans per tant ara no pot pactar amb avantatges com quan les tenia abans.


També ha de saber el Senyor Saura que tots els tractats, pactes i compromisos establerts amb els hereus de Felip V són paper mullat.Aquests personatges són gent sense paraula, ni lleialtat ni principis ni coherència i fins i tot sense escrúpols i entranyes.

Si han de parlar amb un poderós, s'agenollen com monges davant el sant Crist i s'humilien; en canvi si és amb un feble, es mostren autoritaris, inflexibles, dèspotes i prepotents .

Per cert senyor Saura això d'actuar com a president del Partit i com a representant del Govern de la Generalitat segons la seva conveniència, no deixa d'ésser una mica hipòcrita, un es sempre esclau de les seves paraules i amo dels seus silencis, i molt mes esclau dels seus actes. i de veritat vostè representant de un partit sense iniciativa i perquè el posin verds tots s'ha lluit com sempre.

Desitjo de tot cor que les noves generacions de Iniciativa i els Verds no segueixen els passos dels seus antecessors i que siguin molt mes coherents amb els seus actes i les seves actuacions. de veritat que un partit hereu del PSUC no es mereixen representants com els que tenen avui en dia.
Hi ha eslogans que de veritat diuen molt de un partit ara estava mirant el del acudit: hi ha una manera intel·ligent de ser d'esquerres i hi ha una manera decent de fer politica.

Molt curiós tot plegat, aquest eslogan no es pot referir a un partit com el de Iniciativa i els Verds perquè de maneres n'han demostrat molt poques i de actuació decent els temps i una canya ja els ho diran.

dimarts, 4 de novembre de 2008

Davant la Crisi, lo millor la solució d'Erc, crear la figura de l'Assessor RetroactiuHi ha vegades que s'han de pagar els favors , i no voldria creure que aquest sigui un cas aquest però clar l'actuació del Senyor Josep Huguet (ERC) que va nombrar l'agost del 2008 a Alfons García Martínez como assessor especial del departament de Innovació, Universitats i Empresa. fins aquí tot normal. Lo mes cínic de la situació curiosa es que lo va fer dient que cobrarà la friorera quantitat de 87.596 euros anuals i amb caràcter retroactiu des del novembre de 2006.
[noticia ] .

Això si que es combatre la crisi i lo demés son pamplines . Amb il·luminats com el senyor Huguet al capdavant de la Conselleria turística lo que no m'estranya es que envers de Turistes no tinguem marcians.

Mireu a vegades les coses no deixen d'ésser curioses aquest senyor passara a cobrar un sou equivalent al de director General, Lloc que ocupava amb el primer trist-partit fins que amb la revolta interna de les bases d'ERc que van fer votar no al Estatut , va ésser expulsat amb tot els seus del Govern per el Excel·lentíssim Pasqual Maragall.


I goita aquí que dos anys desprès se li reconeix el mateix sou i per tots els mesos entre el novembre del 2006 fins el dia d'avui, Ostres tu sort que estem en crisi Però aquí ara ens hem gastat de una tacada quasi la minsa quantitat de uns 1.8 milions d'euros, sort que estem en crisis perquè sinó aquest d'ERc es venen la Generalitat a granel.


Ostres tu i desprès aquests personatges en volen ensenyar com els de muntanya hem de gestionar el Turisme del Pirineu, te nassos tot plegat sempre emmascarat per la paella mes bruta.

dilluns, 3 de novembre de 2008

la Gi-4082, això si que es una Autopista al Cel,
Avui us parlaré de una gran inversió, gran amb els calers que s'han gastat però res mes, perquè gastar-se 800.000 euros en una reforma de una carretera per treure dos revolts, els quals han canviat per una línia recta amb canvi de rasant, no deixa d'ésser curiós , bé ara tenim una autopista on abans tenien una carretera de muntanya, molt apropiat per els temps actuals on la velocitat cada cop està mes limitada, i els cotxes cada cop son mes potents, així podran córrer més, i clar per acabar-lo d'arreglar segur que en poc temps hi posarem un radar que hem d'amortitzar la inversió feta i ja estarà, Perquè en el fons canviar una revolt com el que hi havia per un canvi de rasant i fer una cuneta, no deixa d'ésser un arranjament de les bestieses de l'administració. Potser si aquesta Carretera l'hagués dissenyat un enginyer amb cara i ulls no ens passaria aquestes coses desprès.
Ptser si els Ajuntaments de la Comarca diguessin la seva i marquessin les seves necessitats no ens passarien aquestes coses al final, que ens decideixin des de la capital el traçat de les nostres carreteres no deixa d'ésser una mica cómic, perquè després passa lo que passa i ens troben amb una Gi-4082 que ha estat tres mesos en obres per fer aquest nyap.
La Diputació executa 8 grans projectes viaris a les carreteres localsEl Setè punt es el que va de Alp – Prats (Cerdanya)Obra a punt de finalitzar. Consisteix en l’eixamplament de la carretera que uneix les dues poblacions de la Cerdanya i, de fet, la demarcació de Girona amb la de Lleida. Compta amb un nivell de trànsit elevat, inclosos vehicles pesants, i ja s’ha completat el seu nou asfaltatge. El seu cost és de 803.192 d’euros.{NOTICIA}

diumenge, 2 de novembre de 2008

Benach no vol primàries, el canguelis al poder

En Benach segons declaracions fetes ahir al diari avui, diu que no vol que hi hagi primàries i aconsella al seu soci Carod que no hi vagi , no sigui el cas que continuï fent mes el ridícul i clar els d'ERC no paren d'anar de cagada en cagada i que lo millor es que els acords siguin generals [declaracions benach].
Te nassos tot plegat escoltar ara al senyor Benach, desprès de la derrota que va sofrir a les urnes del seu partit ara diu que va ésser un error presentar-se però que vol aquest soci del clan de l'Avellana, no veu que el seu temps ja ha passat ara es el moment de refer el partit perquè va de capa caiguda.
Segons una enquesta de el periodico [enquesta], Esquerda Republicana no varia en els seus 3 escons, la veritat es que esta sota mínims i de allí no es belluga, potser ja va sent hora de deixar de marejar la perdiu i començar a prendre decisions perquè sinó aviat farà la competència als de Sense Iniciativa a veure quin partit es el primer en desaparèixer del mapa.
En quan al Senyor Benach i els utensilis que ha tret del cotxe, si de veritat els necessitava no es tenia que rebaixar a treure aquestes coses del cotxe sinó sortir a la palestra i dir que son uns elements imprescindibles per desenvolupar les seves activitats.

Perquè sinó sembla que tingui tota la culpa ell, i la veritat es que la premsa mediàtica de la capital del Regne de Felip V aprofita qualsevol esquerda per fotre canya a catalunya, com nosaltres no tenim actes terroristes per atacar-nos només ho poden fer amb la llengua o amb fets com aquest. Si els paios aquest d'Abc fessin lo mateix en el seu país potser llavors podríem parlar de premsa objectiva, de moment aquests hereus de Franco no deixen d'ésser uns interessats. I només ataquen subjectivament. Si això es la llibertat de premsa potser millor que torni la dictadura, i de pas ells estaran mes contents.