dissabte, 8 de novembre de 2008

La prioritat de la Guardia Civil, primer identificar i despres socorrer a la gent , aquests encaren viuen en una altre època

Avui us vull parlar de una notícia que en primer lloc en va sorprendre i després vaig pensar que per això moltes vegades quan veus algú en problemes lo mes fàcil es girar-te d'esquenes i apa ja està perquè el Cas d'aquest Bomber es de jutjat de guàrdia, però no de guàrdia Civil.
En Francisco Tallado anava de paisà per el carrer quan va veure un foc i ell bomber professional no s'ho va pensar i va entrar a fer lo que millor sap fer apagar focs, el problema va venir quan mentre estava apagant el foc uns Agents amb tricorni i tot de verd li van demanar que es identifiqués, la pregunta es no podíem esperar a que s'apagués el foc i desprès demanar la identificació, no ells son l'autoritat i han de marcar presència, segur que encara tenen alguna arrel de temps passats. [noticia].
La pregunta és aquest senyor en el proper foc que vegi i estigui de paisà que ha de fer, girar-se d'esquenes i marxar perquè clar ja es veu que passa quan lo que fas es ajudar a la gent d'entrada et denuncien per "desacato a la autoridad" i apala aquest senyors de verd com sempre confonen servir a la llei que servir-se de la llei.
Total que la brometa li ha costat 500 euricos, i el senyors Guàrdies Civils a continuar amb les seves actuacions neo-feixistes i prepotents, Visca la democràcia.