dimarts, 4 de novembre de 2008

Davant la Crisi, lo millor la solució d'Erc, crear la figura de l'Assessor RetroactiuHi ha vegades que s'han de pagar els favors , i no voldria creure que aquest sigui un cas aquest però clar l'actuació del Senyor Josep Huguet (ERC) que va nombrar l'agost del 2008 a Alfons García Martínez como assessor especial del departament de Innovació, Universitats i Empresa. fins aquí tot normal. Lo mes cínic de la situació curiosa es que lo va fer dient que cobrarà la friorera quantitat de 87.596 euros anuals i amb caràcter retroactiu des del novembre de 2006.
[noticia ] .

Això si que es combatre la crisi i lo demés son pamplines . Amb il·luminats com el senyor Huguet al capdavant de la Conselleria turística lo que no m'estranya es que envers de Turistes no tinguem marcians.

Mireu a vegades les coses no deixen d'ésser curioses aquest senyor passara a cobrar un sou equivalent al de director General, Lloc que ocupava amb el primer trist-partit fins que amb la revolta interna de les bases d'ERc que van fer votar no al Estatut , va ésser expulsat amb tot els seus del Govern per el Excel·lentíssim Pasqual Maragall.


I goita aquí que dos anys desprès se li reconeix el mateix sou i per tots els mesos entre el novembre del 2006 fins el dia d'avui, Ostres tu sort que estem en crisi Però aquí ara ens hem gastat de una tacada quasi la minsa quantitat de uns 1.8 milions d'euros, sort que estem en crisis perquè sinó aquest d'ERc es venen la Generalitat a granel.


Ostres tu i desprès aquests personatges en volen ensenyar com els de muntanya hem de gestionar el Turisme del Pirineu, te nassos tot plegat sempre emmascarat per la paella mes bruta.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

el link de la noticia no funciona, amb tot es increible el que dius. Vol dir que aquest paio ha estat treballan sense contracte des del el novembre del 2006?.
No conec les lleis laborals, però tot això em sona ilegal, vull dir que no es pot pagar aquests diners retroactivament si no ho diu un jutge en el cas d'una demanda.

Ara bé, que collons vol dir Assessor especial, peruè es especial?, perquè ha estat treballant gratuitament duran 2 anys? o perquè el sou es realment especial!.

Ai mare meva!.
Com és que ningú possa una denuncia per aquests fets!

Manel

Anònim ha dit...

Aqui teniu el link de la notica
http://politica.e-noticies.cat/huguet-nomena-un-assessor-que-cobrara-des-del-2006-22499.html

ALP2500 ha dit...

En primer lloc moltes gràcies Manel per participar i per aportar el te granet de blat, la veritat que ho he tret de la Cope , però ostres en sap greu que sempre plorem que al regne de Felip V ens foten canya cada cop , però es que els hi posen a ou cada vegada Desprès volem demanar millor finançament però clar sinó sabem administrar el que tenim com vols que en tinguem un millor per malgastar encara més.
De veritat que si en política recollim el que semblen nosaltres només hem tirat fems al camp.