divendres, 6 de maig del 2011

Bildu a les eleccions

Per fí i per un cop que no senti cap precedent la democràcia ha triunfat, i el partit Bildu es pot presentar a les eleccions municipals.
Ha estat el tribunal Constitucional i per un ajustat marge de 6 a 5 qui ha dit per un cop que aquest partit que comdemna la violència , que es legal que es presenti a les eleccions [noticia].

Reaccions de tot tipus , però com sempre els hereus del Franquisme avui han sortit dient que el Tribunal s'ha equivocat, escoltem no fa massa temps aquests mateixos paios ens deien devant els nostres morros en el tema de l'estatut que s'ha d'acatar la setència del mateix tribunal, que passa aquí , que ells només acaten aquesta sentència quan els hi es favorable.
Tot plegat no deixa de ser més del mateix, però nassos que ja comencen a tenir la gola un pel plena de tanta injusticia i tant sentir a parlar de democràcia en aquests paios que es creuen en la veritat absoluta i que les seves idees son les democràtiques i tot la resta es porqueria. Dons mira quina mala sort però ara hauran de competir amb aquest nou partit, a veure si ara són capaços de treure el mateix  resultat que van treure en les darreres eleccions autonòmiques, o  només saben guanyar prohibint partit que els hi fan ombra.dimarts, 3 de maig del 2011

Quan la politica sembla un circ.

De candidats diferents en hi ha de molts tipus avui us presentaré un candidat del partit aquest xenòfac i neofeixistes anomenat Plataforma per Catalunya,
Aquesta senyora anomenada Maria del Carme Segarra es presenta com a candidata  a l'alcaldia de Vilafranca del Penedès, la veritat que aquest gent viu en un altre mon, i potser aquestes idees de separatisme racial s'hauria d'acabar d'alguna manera, els pobres germans del país basc els estant acribillant amb intervencions politiques per no deixar presentar partits nacionalistes i en canvi nosaltres hem de sofrir aquests il·luminats que sorten del cau com a rates afamades.[noticia]


Els Hereus de Felip V com sempre, inposant la seva llengua

En Marc B.B. anava a Andorra quan les forces d'ocupació els van aturar, aquest cop eren la Policia Nacional, el que abans anaven de marró i ara van de blau, dons bé aquests defensor a ultrança de la madre patria van aturar el cotxe i li van obligar a retirar una enganxina del Cat que duia sobre la matrícula. Fins aquí res a dir però clar es aquí on comencen les imposicions i que un paio pagant per tots nosaltres obligi a en Marc a parlar la seva llengua ho trobo una mica dictatorial i clar davant la negativa d'en Marc a parlar aquesta llengua imposada va le paio li cursa una acta d'infracció per segons aquest aprenent de franquista de desobeir al agent en questió per no dirigirse en castellà. kllons ara resulta que has de coneixer una llengua per poder visitar el país en questió.{noticia}.

On pot arribar la Cirugia

diumenge, 1 de maig del 2011

Gràcies Senyor Alcalde, vostè m'ha demostrat que encara hi ha gent que té paraula

Avui us parlaré d'En Josep Pous i Rodríguez, alcalde de la Vila de LLivi de les darreres tres legislatures, la veritat que tot plegat fot gràcia perquè en el pepito vaig compartir classe des de primer de BUP fins a primer d'empresarials, per tant el conec una mica.
En pepito va dir que només es presentaria tres legislatures i així va ésser , a mi m'ha sobtat l'aprecii que te la gent envers la seva persona, aquest darrer cap de setmana vaig tenir el goig de participar en la organització del Campionat de Botifarra de llivia i allí vaig poder apreciar la conducta d'una alcalde diferent, persones que en cap moment et marquen diferencies envers de que ell es el que mana i els demés els seus súbdits, conductes que fan mes humanes les persones.
Entre moltes persones vaig escoltar una frase que em va marcar tot el dia, va ésser quan ell mig rient va deixar anar aquest màxima, el poble diu que soc un traïdor perquè els he abandonat, això em va calar fort, traïdor ell, si us plau una persona que ha dedicat 12 anys de la seva vida a treballar per el poble i de quina manera.
Llivia en les seves mans ha prosperant que aviat faria ombra a la gran capital de la comarca. Aquesta vila ha sabut invertit amb cara i ulls i ha tret el seus tret diferencials que sortissin per tot arreu, ni ha participat en obre faraòniques com un ascensor per pujar 50 metres, ni ha organitzat un campionat del mon de snow, en el qual la gent es pensa que son sinònims el aparentar i el organitzar, ni res de tot plegat. ens ha ensenyat que amb esforç i ganes pots aconseguir millorar el teu municipi, i de quina manera.
 Llivia ha ornat una rotonda de la seva antranda amb flors dibuixant la senyera, llivia ha organitzat i fet una zona d'esbarjo increible a tocar al riu Sant Guillem ha canviat la imatge de tot un poble, i aviat tornarà a obrir-se la antiga farmàcia, i es podrà visitar les runes del castell, la veritat que tot plegat m'he de treure el barret davant aquesta evolució, i he de dir que com a ceretà envejo aquest poble i de pas em sento orgullós de que com a mínim una part de la comarca hagi evolucionar d'aquesta manera. Llàstima que de moment abandoni la política perquè aquí disposem del proper president del Consell Comarcal i com diu la pelicula d'aquí fins l'eternitat,
Per Tant Pepito nen moltes gràcies, que el negoci que ara possarà en marxa de la cervesa ceretana li funcioni tant bé com el que li ha funcionar la gestió del seu municipi, si es així aquest cervesa trencarà motllos.
Després tenim aquell que parlant de Llívia, parla de la màfia lliviatana, i que això es un clan, dons bé jo prefereixo aquesta màfia i que el meu municipi estigui com aquest que no pas un poble "democràtic" i que tingui les comptes pitjors que rumasa, o que tingui tals edificis faraònics els quals en quatre dies no es podran mantenir, la veritat mal per mal millor disposar de un muncipi com Llivi .