divendres, 6 de maig de 2011

Bildu a les eleccions

Per fí i per un cop que no senti cap precedent la democràcia ha triunfat, i el partit Bildu es pot presentar a les eleccions municipals.
Ha estat el tribunal Constitucional i per un ajustat marge de 6 a 5 qui ha dit per un cop que aquest partit que comdemna la violència , que es legal que es presenti a les eleccions [noticia].

Reaccions de tot tipus , però com sempre els hereus del Franquisme avui han sortit dient que el Tribunal s'ha equivocat, escoltem no fa massa temps aquests mateixos paios ens deien devant els nostres morros en el tema de l'estatut que s'ha d'acatar la setència del mateix tribunal, que passa aquí , que ells només acaten aquesta sentència quan els hi es favorable.
Tot plegat no deixa de ser més del mateix, però nassos que ja comencen a tenir la gola un pel plena de tanta injusticia i tant sentir a parlar de democràcia en aquests paios que es creuen en la veritat absoluta i que les seves idees son les democràtiques i tot la resta es porqueria. Dons mira quina mala sort però ara hauran de competir amb aquest nou partit, a veure si ara són capaços de treure el mateix  resultat que van treure en les darreres eleccions autonòmiques, o  només saben guanyar prohibint partit que els hi fan ombra.