dissabte, 27 de desembre del 2008

Ppcc, quan la politica no deixa de ser la darrera oportunitat de poder apareixer en algun lloc

Avui parlaré del partit antipopular de Catalunya i del seu president del grup municipal a l'Ajuntament de Can Fanga, aquest defensor de la democràcia i de la llibertat de pensament ha demanat que es retiri la concessió d'un carrer al Senyor Vicenç Ballester, promotor de la senyera estelada.
Aquest personatge considera patètic que el partit de la filial del Regne de Felip V i que la bandera independentista no es cap senyal institucional i per tant no requereix cap tipus de reconeixement públic.
Finalment el president Popular considera que "ja que el PSC valora a personatges d'aquesta índole, potser que abans s'hagués de plantejar dedicar carrers a altres catalans amb mèrits demostrats, com és el cas de l'inventor de la pesseta, Laureano Figuerola".
Potser el que volia aquest personatge es que el carrer es digués Francisco Franco llavors segur que no li trobarien cap pega, però clar estem parlant de Catalunya i els Conqueridors de terres alienes no tenen cabuda a la nostra Nació.
En quan a que la senyera estelada no sigui cap senyals institucional potser es degut als seus avantpassats i la dictadura dels seus mestres que ens van aplicar durant mes de 40 anys .
Jo desitjo que no només sigui Barcelona qui dediqui un carrera al Senyor Ballester, sinó que siguin tots els pobles de la meva Nació, així paios com aquest i amb l'ajuda dels defensor mediàtics de la llengua com els ciutadans , s'hagin de menjar les seves paraules, perquè aquests paios tenen un problema si es mosseguen la llengua podem morir emmetzinats.[noticia]

divendres, 26 de desembre del 2008

Felicitats Tresserras, Mica a Mica s'ompre la Pica

Ja ho deia l'avi mica a mica es pot omplir la pica, amb retard amb molt de retard, però ja han començat a arribar a Catalunya els primers papers particulars de Salamanca, potser els ha portat el Tió com a regal nadalenc, aquest cop han tornat un centenar de llibres, desitgem que a partir d'ara això serà una caiguda de gotes d'aigua constant i aniran arribant regularment perquè en hi ha prop de dos milions a l Arxiu del regne de Felip V.

Però bé també ens podem esperar noves pallassades de la Casa Gran de Salamanca o inesperats retards i incompliments de terminis d'aquests que te la ma trencada en pinotxo Zapatero

Per tant la teoria d'en Tresserras que els papers començarien a arribar abans d'acabar l'any s'ha complet, potser es dels pocs polítics que ha complet alguna cosa de les que ha promès.
I per acabar com sempre, el nostre país sempre emmascarat per la paella mes bruta, que els americans ens vulguin donar lliçons de drets humans es com si li diguéssim el llop que ens guardés les ovelles [noticia]
Però que surti un informe del Departament d'Usa considerant una vulneració dels drets humans que hi hagi un acomiadament per no parlar la llengua del país , ho trobo fins i tot còmic que ells creadors de presons com Guantanamo ens volen donar lliçons de Vulneració de drets, lo primer que han de fer aquests personatges es aplicar les normes que tant fàcilment diuen com diu la filial del país borbònic Fets i no paraules, i quan ells siguin democràtics de veritat llavors donar lliçons, però es com veure la palla a l'ull alie i no veure la biga al teu.

dijous, 25 de desembre del 2008

Macià, despres de la seva mort i fins avui 75 anys de foscor


Avuí es el 75 aniversari de la seva mort del senyor Macià , ara estem en el mateix punt en que es va trobar en Francesc amb un estatut votat per el poble traspassat a la capital de regne i retallant però amb una diferència en Francesc Macià tenia carisma i els polítics d'avui només tenen cadirisma (no deixar la cadira ni que els arrosseguin).[francesc macià]
El President de la Generalitat ha tornat a lloar aquest dijous la figura d'en Macià, en l'ofrena de flors que les institucions fan el dia de Nadal ha reivindicat la capacitat de cor i de pacte, i que va ser una persona capaç de defensar els interessos de Catalunya en una etapa molt complicada i mantenint la seva dignitat.Macià "va contribuir als fonaments del catalanisme polític" i "gràcies a ell existeixen els valors de la Catalunya", ha afirmat Montilla. El cap de l'executiu català ha destacat el sacrifici i la lluita del "primer president democràtic de Catalunya" per les institucions catalanes.Desprès ha afegit que Macià es tot un referent dons va mantenir la dignitat i va defensar Catalunya.
Jo només desitjo que tantes visites institucionals si tinguéssim la sort de que se'ls empaltés alguna cosa, com a dignitat, patriotisme, conducta política , perquè clar intentar comparar els polítics actuals amb aquells Polítics històrics, es ciència ficció.
Aquest es el futur del Nostre País ,estem en mans de uns personatges que només es poden assimilar als polítics històrics amb paraules, perquè en fets ja han demostrat que no es possible.dimecres, 24 de desembre del 2008

Bon Nadal a Tothom

Només aprofito aquest moment per desitjar-vos un bon nadal a tothom , tan els que em lleguessen com aquells que se'n recorden de la meva família.
No soc massa proper a aquestes festes perquè per a mi tenen un caire religiós, però bé si el Caganer del Tió ens ha de portar un Estatut Nou no massa diferent a aquell que el poble Català va votar benvingut sigui, sinó es així millor que no porti res.

Salut i república a tothom

Huguet, un ha de treure pit quan pot, no a aigues passades

Avui vull seguir amb la dimissió de l'Emili Vidrero i la declaració de la Conselleria de Turisme [noticia].
A veure Huguet la credibilitat dels esquerdats es zero, per tant quan dimiteix un Secretari per raons polítiques buscar la justificació amb que hi havia un cessament immediat ho trobo una mica Barruera. Però bé aquesta situació es sinònim de tota la política turística que està portant aquesta Conselleria.
Jo entenc als esquerdats, la paraula dimissió no la tenen en el seu vocabulari, per tant no poden comprendre quan alguna persona amb una mica de ètica política i que no està d'acord amb les directrius manades per el Pinotxo Zapatero, vulgui abandonar el vaixell, ells que s'agafen als càrrecs amb les ungles plenes de sang com vols que entenguin aquesta postura.
I ara clar a treure ordres del dia per justificar un cessament no sigui el cas que es digui que aquest Trist-partit ha sofert una dimissió de un alt càrrec per no esta d'acord amb la submissió dels seus, Carods, Puigcercòs , ect.. tota aquesta pandilla a veure si prenen exemple, i fan lo mateix per el be del partit.
Fonts de la Conselleria desmenteixen que Huguet ha fet incloure el cessament improvisadament, amb el justificant que no es pot afegir un punt a l'ordre del dia si no és amb amb 48 hores d' antelació , si senyor això es la teoria, a la practica es fa lo que es vol, per tant això de fer-nos veure a galet amb el forat gros , està molt passat de moda.
I per acabar la darrera d'Enric Eloy que Valdero ha estat cessat per mala gestió i manca de diligència,en el desenvolupament de la nova llei de comerç que ha d'aplicar una directiva europea abans del 28 de desembre de 2009, Osti tu aquí podíem aplicar la màxima d'en Grouxo Marx, millor callar i passar per idiota que parlar i dissipar qualsevol dubte. perquè veient el ventall de personatges que circulen per el govern de Catalunya, el senyor Valdrero com a mínim era professor Universitari, per tant no s'ha de inventar el seu currículum , no se si tots poden dir el mateix.
Cafè per a tothom, i una tila per els Catalans

Desprès de veure la processó que esta passant per la Moncloa, i la cara de contents que van sortint de la mateixa, jo tinc por, perquè veig que tantes butxaques no es podran satisfer si no saquegem a la colònia catalana.
Perquè en Pinotxo Zapatero esta dient a tothom el que vol escoltar, perquè ens ha costat però mica a mica anem coneixent aquest paios i de les promeses als fets hi ha uns tsunamis per el mig que se l'emporta tot.[noticia]
I jo em pregunto, en una situació de crisis com la que estem patint ara, i a més amb unes perspectives encara pitjors com es pot prometre tantes coses a tothom, la veritat al final resultarà que disposarem de quatre Almoines i para de comptar.

Demagògia , la politica ppera


La demagògia, l'única manera de fer política d'aquests paios, ja es veus que molta part de l'anunci esta en blanc i negre potser serà per recordar vells temps, però aquest paios fins i tot aprofiten un anunci del Nadal per arrossegar cap a casa, quina por si tornen a manar aquests defensors a ultrança del franquisme mes carca.
Per cert al Vídeo hi trobo a mancar la extrema dreta , no hi surt ni en Zaplana, Acebes, Aguirre, potser aquests no volen desitjar el bon Nadal, o això de buscar el centre ha deixat de ser una quimera.

dimarts, 23 de desembre del 2008

Hi ha esperances, encara queden politics amb Ideals

Ara fa una estoneta m'acabo de entera de la dimissió d'en Emili Valdero, Secretari de Comerç i Turisme per raons polítiques i de funcionament de la Conselleria dirigida per l'Huguet. [noticia]
en primer lloc a part de que l'Emili es un membre de la corrent renovadora d'Equerra Reagrupament.,cat , ho trobo del tot honest que quan no estàs d'acord amb uns ideals lo mes fàcils es fotre el camp. abans de agafar-se a la cadira i llepar les sabates aquí calgui, com han fet mols dels companys de partit de l'Emili.

Un altre punt de diferència del l'Emili envers l'Huguet ha estat la retallada injustificada que ha patit el seu ex-departament la qual denota subordinació d'Erc al Psc.Psoe, però Emili que vols en època de crisis si hem de mantenir als germanet del Vice-president amb aquesta bicoca que està gaudint algú ha de sortir escaldat i aquest cop ha estat el departament de turisme, per Turisme ja el fa l'Apel.les i amb totes les despeses pagades.
Això si que es actuar en conseqüència i amb discrepància amb el funcionament intern de la Conselleria i amb l'actual línia (si se li pot dir de alguna manera) dels esquerdats


El Economomista i la avantguarda

Avui us parlaré de la premsa, dels quals un es un seminari que segueix com sempre a la seva , criticant i criticant a la nostra nació, però clar vinent de un País colonial com l'Anglès poca cosa es pot esperar d'aquests , [noticia].
Aquest defensor de les creuades mediàtiques de la llengua d'en Sirvent , hereva de Felip V fa un atac dur al hipotètic referèndum del País Basc que per cert per culpa del nazisme espanyol no es va poder desenvolupar, i que resta pendent la decisió de estisores del Tribunal Anticonstitucional en quant al nou Estatut de Catalunya i que tot això pot intensificar la inestabilitat política. Res com sempre tot a mitges veritats, que no deixen de ser mentides.

l'Altre tema important es que la campanya de facebook sol.licitant la Vanguardia en català (l'avantguarda) porte més de 5200 afiliats, [noticia]. Es una bona noticia que es demani que el diari que te mes vendes a Catalunya tingui la llengua del nostre país.
Fins i tot aquell cridaner de la ràdio dels Capellans que disvIrtua les veritats cada matí està sol·licitant lo mateix.

dilluns, 22 de desembre del 2008

El govern espanyol responsable d'aturar l'acord per realitzar un triangular d'hoquei patins entre la seleccions Catalana i una dels hereus de Felip V

L'empresa Reno ha assegurat que les ordres han sortit de la capital del Regne de Felip V i que ha estat el govern el responsable d'aturar el triangular programat entre les seleccions de Catalunya, la seva i la de un combinat Internacional. El senyor Jaime Lissavertzky va rebutjar aquest partit amb l'excusa de evitar riscos,
A veure senyors de que tenen por de fer el ridícul , però si disposen de un president que cada cop que obre la boca la caga, segur que el van fotre fora del pessebre de Nadal per caganer professional. no es preocupis que més ridícul que aquest senyor no ho farà ningú excepte aquests paios del pp que encara viuen trenta anys enrere.

Dons Bé tot plegat aquests Nadals no disposarem de partit de la nostra Selecció de Hockei i total perquè els espanyols els hi fot massa por perdre per pallissa, aquest es el punt important no fer el ridícul. Perquè si la colònia guanya al país invasor això es una senyal de revolta.

Pobrets quina sort que tenen tots plegats amb aquests polítics que ens representen perquè si de veritat fossin polítics amb una parell d'0us ferrats llavors potser no esteríem perdent el temps en collonades.
Mireu el que ha passat en el país basc amb la seva selecció i els jugadors quan ells han manifestar el que desitgen i els altres han volgut imposar la política al esport s'ha acabat tot plegat i no hi ha partit de la selecció Basca
En alguns aspectes admiro aquesta gent, en algun altre millor quedar-me a casa, però noi ells tenen les idees molt clares, mentre que nosaltres només disposem de pantalles de fum, i molta boira.

diumenge, 21 de desembre del 2008

La feina de Publicista, cada cop es mes complicada

De veritat que cada cop la feina de publicista cada cop es mes complicada
A vegades mires un anunci i no li trobes relació amb el producte anunciat, i aquest es el cas d'avui i mira que l'he mirat vegades però no trobo quina relació hi ha entre aquests angelets i la rentadora que anuncien. jo només us vull animar a trobar-li una relació i us agrairia la vostra participació

Link: <span class=Fleg Master Tlpizza" width="66" height="10">