dissabte, 27 de desembre de 2008

Ppcc, quan la politica no deixa de ser la darrera oportunitat de poder apareixer en algun lloc

Avui parlaré del partit antipopular de Catalunya i del seu president del grup municipal a l'Ajuntament de Can Fanga, aquest defensor de la democràcia i de la llibertat de pensament ha demanat que es retiri la concessió d'un carrer al Senyor Vicenç Ballester, promotor de la senyera estelada.
Aquest personatge considera patètic que el partit de la filial del Regne de Felip V i que la bandera independentista no es cap senyal institucional i per tant no requereix cap tipus de reconeixement públic.
Finalment el president Popular considera que "ja que el PSC valora a personatges d'aquesta índole, potser que abans s'hagués de plantejar dedicar carrers a altres catalans amb mèrits demostrats, com és el cas de l'inventor de la pesseta, Laureano Figuerola".
Potser el que volia aquest personatge es que el carrer es digués Francisco Franco llavors segur que no li trobarien cap pega, però clar estem parlant de Catalunya i els Conqueridors de terres alienes no tenen cabuda a la nostra Nació.
En quan a que la senyera estelada no sigui cap senyals institucional potser es degut als seus avantpassats i la dictadura dels seus mestres que ens van aplicar durant mes de 40 anys .
Jo desitjo que no només sigui Barcelona qui dediqui un carrera al Senyor Ballester, sinó que siguin tots els pobles de la meva Nació, així paios com aquest i amb l'ajuda dels defensor mediàtics de la llengua com els ciutadans , s'hagin de menjar les seves paraules, perquè aquests paios tenen un problema si es mosseguen la llengua podem morir emmetzinats.[noticia]