diumenge, 28 de desembre de 2008

El Poble Basc, un exemple per a molts.

Avui el poble Basc ha sortit al carrer, volia manifestar-se volia dir que vol la seva selecció i que es digui com el poble vol no pas com les polítics desitgen o com a Madrid li agradaria, no perquè el poble es Sobirà i te el dret a decidir.[noticia]

La manifestació ha estat oberta per una gran Ikurrinya , aquesta marxa es celebra després de la suspensió del partit Nadalenc que havia de enfrontar la selecció del País Basc amb la selecció d'Iran. I perquè els jugadors només volien que la selecció s'anomenés Euskal-Herria enlloc de Euskadi, ha estat plegada de jugadors de tots els equips del país Basc, quina enveja tot plegat, a veure si amb el temps i una canya els habitants de la meva nació prenen exemple del país veí.
Bé Catalunya per la seva banda ha jugat el seu partidet, hem escoltat els segadors, hem escoltat com l'escolanet pepero d'en Fernandes ha dit les burrades de sempre, que hi ha gent que abans de obrir la boca s'hauria de aplicar aquella màxima que cadascú es amo dels seus silencis i esclaus de les seves paraules. [noticia],
Aquest aprenent de demòcrata que quan obre la boca la caga potser l'haurien de proposar com a caganer de l'any perquè darrerament fa molts punts per això, dons ha qualificat el partit de la selecció del meu País com a míting polític, dons Senyor Fernandes a veure si aquest míting ho podem gaudir mes vegades, i amb mes continuïtat.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Alp2500.Aqui pregonem seny,que no vull pas dir que estigui malament,el dialeg per sobre de tot.Pero aixi ens va.Em sembla que una mica de rauxa de tant en tant no aniria del tot malament.
VISCA CATALUNYA LLIURE

ALP2500 ha dit...

be Anònim però vols dir com deia aquella cançó dels brams que el seny Català no deixa de ser una covardia, de amagar el cap sota l'ala i dir aquella famosa frase que això no va amb nosaltres, ho tenim malament si desitgem una Catalunya Lliure i tirem de seny , en el fons nosaltres som Comerciants i Comerciem amb tot fins i tot amb els sentiments patriòtics.