dissabte, 3 de gener de 2009

Esquerda Republicana de Catalunya, ara si que toca dir NO, Gràcies

Bé després de la pressa de pel del pinotxo Zapa i tot la seva troupe ja va sent hora de dir les coses per el seu nom, ens han tornat a prendre el pel. Per tant Senyor Puigcercós si de veritat vol que la nostra nació vagi endavant es el moment de parar els peus als sociates filials de la Colonitzadora. En Puigcercós ha afirmat que els Convenients poden estar tranquils respecte la negociació del finançament perquè els esquerdats son una garantia que el Govern només signarà un pacte que respecti l'Estatut [noticia].
Quina por deixar aquestes coses en mans d'aquells paios que es venen per un plat de llenties, personatges que només busquen mantenir la seva cadireta, i als demés que els hi donin.

El diputat de la federació nacionalista Francesc Homs va apuntar ahir que si Esquerra “rebutja clarament la proposta de Solbes, tal com nosaltres fem, hauria d’actuar en conseqüència".
En quan als llops que esperen la carnassa vull destacar la senyora Pilar del Olmo, aquest governant sociata de regne de Castellà, va dir que el document del Govern Espanyol segueix sonant a sardana Catalana.
Quins collons tot plegat aquests paios esperant a que el poble Català es desfasi sol.licitant millores per després aquests vampirs de la nit xarrupar la sang i demanar igualtat, i així no s'embruten les mans els paios. I desprès ens diuen fenicis, sempre hem d'acabar emmascarats per les paelles mes brutes.