divendres, 2 de gener de 2009

El País Valencià, on només hi te cabuda un nacionalisme, el dels hereus de Felip V


A Gandia i a les parets del Casal Jaume I , els neofeixistes hereus del Franco tenen el seu camp de Batalla, aquest darrer cap de setmana van aparèixer unes pintades amenaçadores i insultants, lo mes greu de tot es que alguna de les frases i els insults feien apologia de l'assassinat de persones com Guillem Agulló, un nacionalista de Maulets assassinat ara fa quasi 15 anys. Altres feien referència al senyor Palomino,
Lo que està clar al País Valencià es que porten aquella màxima que tots els que no segueixen la corrent del dictador estan en contra per tant s'han d'eliminar, bonica democràcia aquesta o amb nosaltres o contra nosaltres, i aquests paios encara tenen el poder, molta democràcia de boqueta però encara estem amb una dictadura. I aquests gossos l'únic que han fet ha estat canviar de collar.
La gent que no riu les gracietes d'aquests feixistes rep pintades, amenaces, llançament de pedres intents de crema. tot es vàlid per defensar la podrida nació aquesta que ha estat forjada amb les armes i potser només amb les armes es podrà desintegrar.
I tant el govern de la Generalitat València com els de la capital de regne l'Únic que saben fer es mirar cap un altre costat, això si , si surt algun Català parlant de qualsevol cosa d'ells salten com a voltors damunt la carnassa. a veure si algun cop la carn esta emmetzinada i moren de mal de ventre.

2 comentaris:

Marisabel dimissió ja! ha dit...

Ens ha agradat el teu blog. Nosaltres en fem un des d'Antella, demanant la dimissió de l'actual alcaldessa. Us demanem que ens ajudeu a difundir aquesta iniciativa. Sincerament, els veïns i veïnes d'Antella(Ribera Alta,PV), ja no podem més. Ajudeu-nos, donant-nos idees o simplement visitant el blog.

Moltes gràcies!

www.antella.tk

ALP2500 ha dit...

moltes gràcies marisabel dimissió ja, si m'ho permeteu només us desitjaré que no us passi com al nostre municipi que cada cop que em canviar de batlle el nou ha tingut la qualitat de fer bo l'anterior, i mira que anem del mal en pitjor, però clar sempre que els triem amb els ulls tancats.