dissabte, 29 de gener de 2011

La Virgínia, una heroïna Tarragonina

Aquest vídeo de la Virginia, acotxadora de la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona , ha sortit en un documental d'en Ridley Scott,
Gràcies a aquest vídeo més de un milió de persones coneixent la existencia de una part de la nostra cultura, i això es un petit pas per donar a coneixer la nostra nació. Ha fet molt mes aquest video de cara a marcar diferències que un milió de discursos dels afamats de sempre, mal anomenats polítics catalans.


dijous, 27 de gener de 2011

Ahir van estar de celebracions 50 anys del cant dels Ocells as Washingston

ahir 25/gener van ésser el cinquanté aniversari del cant dels Ocells a Washingston davant el president Kennedy, en Pau Casals va ésser un exiliat que va expressar el seu rebuig a la dictadura franquista a través del silenci del seu violoncel, es negava a tocar a qualsevol nació que reconegués la dictadura franquista, la única excepció la va fer el 25/gener/1961 davant el President Kennedy.[noticia]


En política no tot val, segons Carretero era una imbecil·litat pactar en les municipals

Sort hi ha de les hemeroteques, gràcies a ells pots veure la  evolució dels polítics i el canvi de xaqueta constant, però clar un pot arribar fins un punt o una ratlla i quan passes aquesta ja deixes d'esser un polític i tornar-te un mercader, mercader que pots vendre de tot a qualsevol preu.
M'ha sobtat la darrera noticia apareguda en el diari de Girona i que els demés diaris s'han fet ressó, hi haura un pacte al pirineu entre esquerdats i reagrupats, no fa massa temps el cap de llista dels reagrupats escampava a tor i a dret una màxima que trobava una imbecil·litat uns pactes municipals per la indepedència, dons bé el temps li ha donat la raó.[noticia]
Ja ho deia en un escrit anterior, la derrota d'en Carretero l'ha trastocat, ell que proclamava la màxima de regeneració política, de neteja de la casta, dons a Puigcerdà tindran més del mateix, jo només desitjo que el poble sigui un pel inteligent i tingui en compte les bajanades que s'han dit i la manera d'actuar totalment diferent.
La veritat que la realitat en aquest cas ha superat la ficció, això de tornar als origens per la porta del darrera i amb una derrota , com el gos que s'acosta el amo desprès de fer una trapella,no va amb mi, prefereixò morir amb les botes posades que tornar a llepar la ma de l'amo. Si clar ara sortiran aquells que diuen que el cementiri està ple de valents , però en aquesta vida la integritat es el més important i Rcat desprès de destripar amb motiu als esquerdats no pot tornar als origens.
Ja veig que la millor manera de tenir Nació Propia es empadronar-se a Andorra , per lo menys amb el vist i plau dels gallecs la llengua pròpia de la nació es el català.


dimecres, 26 de gener de 2011

Ofiuc, el nou signe del zodiac

Té nassos tot plegat el van descobrir l'any 30 i fins ara no l'han reconegut. La Unió Astronòmica Internacional ja va fixar la seva posició com a constel·lació als voltants dels anys 30 però la astrologia tradicional no l'ha reconegut fins ara
Tota la vida pensant que un era un Aquari (llunàtic) i ara resulta que soc Capricorni. Bé tot plegat no canviarà res a la meva vida, però les coses com més cientifiques siguin millor [ofiuc i els canvis que venen]

Un Gra al Cul, no pot fer perdre les formes

Jo tinc clar que en Jan Laporta es un gra al cul per a molts, de vegades deu ésser emprenyador tenir una persona que vagi punxant mica a mica, però d'aquí a no condemnar l'intent d'agressió al País valencià es molt diferent. 
d'Entrada vull felicitar als Senyors de Ciudadanos per la seva condemna, pots tenir moltes diferències polítiques amb molta gent però les formes no s'han de perdre mai, perquè aquesta gent que només sap contestar amb violència vol dir que disposa de molts pocs arguments per defendre les seves idees.[noticia].
Per cert tampoc s'ha condemnat l'agressió que van sofrir els voluntaris de terrassa en el dia de la consulta sobiranista i clar això també vol dir molt de l'educació i civisme de quatre hereus del franquisme mes radical i que l'únic argument es l'insult i la violència.
Però bé tot plegat així funciona aquesta societat, mentre ens estant donant per sac a dretes i a esquerres, ara ens colonitzaran les Caixes perquè no hem estat capaços de gestionar-les bé, donat que eren el lloc on enviar els cadàvers polítics i que poguessin seguir xuclant de la mamella  sense fotre ni l'ou, dons bé per massa ganes i descarats ara aquestes passaran a mans dels colonitzadors espanyols, moltes gràcies politics catalans tant convenients com filial socialista.
Poques coses que ens quedaven per fer-nos diferent i ens les deixem prendre de les mans com una xocolatina a la sortida del col·legi, i aquí anem fent ajupim el cap i que ens fotin una altra clatellada.
Visca una Catalunya lliure, lliure dels colonitzadors espanyols, però també lliure d'aquests impresentables polítics que diuen representar-nos.

dimarts, 25 de gener de 2011

la Seguretat Social busca aliats

Vist la ineficàcia d'aquesta agència, ara el més fàcil es buscar aliats, i mira tu que necessiten dels treballadors xivatos perquè aquests els avisin de quan l'empresari fa alguna cosa mal feta, es a dir un altre cop ja estem els comptables en el punt de mira de tothom. Potser si la Seguretat Social fes la seva feina ben feta amb els controls oportuns i menys viure de la comèdia aniríem més be i no hauríem de disposar dels pobres comptables perquè ens avisés que el nostre amo està fent una cosa mal feta i així ens juguem el lloc de treball. Gràcies Seguretat Social perquè amb la situació del país que ens trobem si ens foten al carrer trobarem feina al cap de cinc minuts, manda huevos com deia aquell descendent d'en Ciscu.

dilluns, 24 de gener de 2011

Una de Cal i una d'Arenas

en primer lloc li tinc que donar les gràcies al "senyoret" Arenas per les seves darreres declaracions, ja m'estranyava que desprès de sortit l'amo a bordar no sortissin els gossos d'atura, i vet-aquí que ja han sortit tots junts fins i tot la Camatxo que te mes diàlegs que habitats la nostra nació , ara està a favor de les declaracions del personatge aquest. Jo només li vull fer quatre ressenyes al personatge aquest.
En primer lloc suprimir les peonades i subvencions d'Andalusia, llavors podrien destinar aquests calerons a potenciar la llengua de la seva regió i potser així aconseguirien parlar be la seva llengua. En segon lloc si el que volen es que un andalús només parli andalús ho tenen molt fàcil que es quedi a casa seva i ja està.
 I desprès clar em tocava parlar de la Senyora Camatxo, que s'ha canviat tant del conversa que fa temps que ha perdut el nord, ara resulta que la immersió es excloent, molt be i que? [noticia]. Fa cinc-cents anys quan van invadir amèrica, aquella pobre gent disposava de una llengua i una cultura i ells com sempre van imposar la seva , cosa que ara volen fer amb la nostra ens hem resistit tres-cents anys però això ja comença a esgotar una miqueta,potser ja va sent hora de dir-lis a la merda i allí us quedeu.
La veritat que aquest partit que sol pixar fora test moltes vegades aquest cop s'està superant, la veritat es que quan mes parlen i mes critiquen a la nostra nació mes catalanistes surten de sota les pedres ells mateixos, a veure si un dia trenquem les cadenes i ja veurem d'on s'atipen llavors.