divendres, 14 de maig de 2010

Montserrat l'Unionista


Avui he tingut la sort de poder anar a la conferència de la Senyora Montserrat Nebrera, aquesta anava sobre la Independència si es a l'alça o a la baixa.

La veritat que una persona por estar d'acord o en contra de la Montserrat, però una cosa si que es veritat te don de gent, es una persona que transmet seguretat i diu les coses com les pensa, sentir-la parlar de regeneració política ,federalisme i independencia paga la pena, però clar jo tinc els meus dubtes, regeneració política em sona a senyor Carretero els dos van sortir per la porta del darrera i ara demanen regeneració. Federalisme m'ha sonat a postulacions Maragallanes però bé sinó aconseguim la independència pot ésser una solució. I per fi Independencia però no independencia política sinó ha parlat de una independència social , individual.

També ha xarrat de solidaritat - caritat i sobre el finançament , clar que amb els grans politics com tenim a la nostra nació li han posat el pastís a la boca, Nacions com la nostra que despilfarren una milionada en tonteries no es un bon argument per defendre. la veritat que ara que estan a sis mesos de les eleccions s'estan gastant el que no tenen i mes aviat envers de gastant tindríem que dir malgastant pressupostos que hipotequen els propers inquilins de la Generalitat de Catalunya.

Tot plegat jo no estic d'acord amb la Montserrat però si us soc sincers la senyora te les coses molt clares. Fins i tot ha estat respectuosa amb les persones que no opinen com ella, i aquest cop estava en terreny enemic.

dimecres, 12 de maig de 2010

Al senyor Hereu, se li ha vist el llautó


La veritat que tot anava sobre rodes, es feia un referendum democràtic perquè la gent pugués dir la seva i veure que feien els veïns de Barcelona amb la Diagonal però des de el moment que aquestes eleccions semblen unes votacions de Veneçuela, Cuba o si m'apureu molt les de l'antic regim en les quals diguis el que diguis ha de guanyar el que vol l'alcalde, llavors deixen de ser unes eleccions democràtiques, i això es el que està passant a Can Fanga.

En Fernandez Diaz no pot votar perquè algu per internent ho ha fet per ell, ha buscat el seu dni per alguna pagina i ha emés el seu vot[noticia]

En Hereu no pot votar però això si fot una gran obra de teatre fent veure que vota, i encara surt als mitjans de comunicació fardant del seu vot, però com sempre s'agafa abans a un mentider que a un coix, aquest l'han agafat amb els pantalons abaixats.[noticia].

I el més vergonyós de tot plegat es degut a que l'opció c es com si no aparagués, potser perquè fa nosa, potser perquè no interesa, o potser perque son tant barruers que se l'han deixat, però vinguent de una llista de la filial del pinotxo Zapatero poden ésser les tres a l'hora
dilluns, 10 de maig de 2010

I al darrer any es decideixen abaixar el nombre d'alts Càrrecs.

La veritat que aquesta panda de polítics liderats per en Montilla es pensen que el poble som rucs, perquè clar desprès de endollar a tots els amics, coneguts i altres espècies per tot arreu, fins i tot familiar a ambaixades fictícies perquè puguin gaudir de un bon sou. Ara resulta que s'han de reduir el nombre d'alts càrrecs. Les coses s'han de fer en el seu moment no pas en el moment que hi ha eleccions al parlament a la cantonada i això representen vots. Ara després d'estirar mes el braç que la màniga, ara que hem malbaratat muntanyes de calerons ara toca reduir la nòmina d'alts càrrecs . Com sempre la pregunta es saber si ara son molestos aquests llocs de treball perquè els vàrem contractar. [noticia]
Però clar ara resulta que sortim a l'escenari com els salvadors de la economia i com els que millor reduïm la despesa, la veritat que estem parlant de quatre duros, mentre tant el govern esta malgastant per tot arreu, com tenen clar que no tornaran a guanyar, ara estem hipotecant els primers quatre anys del nou govern. Malbaratant recursos son els reis del mambo aquesta panda d'impresentables, tristgovern però amb molta mala baba.

Els avis amb armilla reflactant

Bé aquests personatges sense iniciativa i per posar-los verds, la veritat que les seves actuacions son de jutjat de guàrdia, ja es allò que cada cop que obren la boca s'apuja el pa, ara el Senyor Joan Boada ha tingut una gran idea. Per frenar els atropellaments de la gent gran ha posat en marxa una campanya anomenada Fes-te Veure, que incideix en que els avis portin un reflector perquè així els puguin veure millor .
Bé aquest pot ésser el primer pas, el segon serà apuntar-los tots a un gimnàs perquè aixi puguin córrer i saltar com un noi de quinze any i no esser atropellats, el problema de molts avis es la mobilitat i aquesta no es millora per molt que vulguin aquest il·il·luminats d'enciams.[noticia].

Quines ganes que tinc que arribin les eleccions al parlament la propera tardor perquè amb una mica de sort aquests paios desapareixen del marc polític i aniran a l'únic lloc que poden estar a l'oposició, perquè un pot cagar-la moltes vegades però això d'aquests paios es sortir de un femer per caure en un altre.


diumenge, 9 de maig de 2010

Catalunya, un eixemple de tot plegat


Tornarem a Vèncer, Quan un somni es pot convertir en malson

La veritat es que porten tant de temps fent volar coloms, tant de temps enganyant al poble que al final s'han cregut les seves mentides, aquest es el problema de els esquerdats, partit que en un principi era republicà i català i ara no és ni partit polític, sinó mes aviat una banda de personatges que van a salvar la menjadora.
Amb el nou espot Tornarem a vèncer, ja comencem bé , aquest partit històric que en un principi era un partit nacionalistes fa masses anys que no ha guanyat res i amb la direcció actual no deixa de ser una remola de partit, que només aspirar a agafar les restes que deixen els demés, es un projecte de partit , un partit defenestrat que va tenir la sort de reunir-se a Perpinyà amb els etarres i desprès dels atacs de la premsa mediàtica cavernícola al poble el va votar, però desprès d'aquest boom aquest partit ha anat a menys cada cop i ara no deixa de ser un partidet d'anar epr casa.
Dons be el nou video de pre-campanya, amb el titol tornarem a guanyar, que es refereix a la famosa frase tornarem a lluitar, tornarem a sofrir i per fi tornarem a guanyar. Trobo que es un insult al poble, aquests no han guanyat res , nomes han guanyat en que s'han emplenat les seves butxaques.