divendres, 16 de desembre de 2011

Tal faràs tal rebràs, així funciona això Endevant Cerdanya

Curiosa situació aquesta si tirem enrere un parell d'anys podrem escoltar als Convenients de Puigcerdà queixar-se que els Esquerdats no els informaven de res, llavors en Piñeira  va prendre nota de manera d'actuar del senyor Planella i ara esta actuant de la mateixa manera, jo l'entenc encara que no comparteixo aquesta manera de gestionar un municipi la informació es bàsica, però trobo que ara els senyor d'Endavant Cerdanya plorin perquè no tenen informació un pel descarat tal faràs tal rebràs, i ara només estant recollint el que van semblar, res mes que informació opaca i sense contingut.
[noticia].

Així es la democràcia d'un partit feixista.

Bé era d'esperar que els feixistes aquest que governaran al país que ens te colonitzat actués d'aquesta manera , dons be Resulta que el partit nacionalista Basc Amaiur no tindrà grup propi a la cambra baixa perquè segons ell no arriba per unes dècimes al 15 % dels vots necessaris.
Però clar tot això seria molt correcte si també el partit aquest d'extrema dreta anomenat UPyD ha pactat amb un altre partit feixista per obtenir grup parlamentari, d'aquesta manera aconsegueix el 5 % dels vots.
Estava Clar que això passaria si deixes el govern en mans de un personatge com el Rajoy teledirigit com una marioneta per la foscor, tenien que passar aquestes coses, un partit que representa molta part del poble Basc no mereix està en el grup mixt, però clar que podem esperar de uns personatges que per aconseguir governar al País Basc van tenir la barra de prohibit segons quins partit per així poder manar. 
Si aquesta es la democràcia dels Feixistes millor quedar-nos amb la dictadura del senyor Ciscu com a mínim sabíem de quin pal calçava.[noticia]
I per acabar d'arreglar les bestieses d'aquest colonitzador de país, resulta que surt aquest personatge que encapçala el partit aquest d'extrema dreta UPyD i te els nassos de demanar al govern que il·legalitzi al partit Basc Amaiur. potser el que haurien de il·legalitzar els el seu de partit per aquestes idees tant poc democràtiques. [noticia]

dijous, 15 de desembre de 2011

Isidre, l'ase dels cops

La veritat que la situació política del municipi d'Alp es curiosa, al menys a mi em sembla que es així, fins ara sempre l'ase dels cops de la Casa Gran era l'Alcalde, dons bé aquest cop i per trencar la normativa resulta que l'ase dels cops de tothom es el nen de Cal Sabater Nou. Aquest nen rep per tots els costats, per la oposició perquè no va voler pactar amb ell i per  el poble que li agrada buscar culpables i abans de mirar-se el melic ja tenen l'ase dels cops per culpar de les seves imcompetivilitatm, tenen a la persona idònea el Nen Ribera.
Aquest nen tímit que no li agrada massa ser el centre d'atenció resulta que ara per bé o per molt dolent es mes conegut quasibé que l'alcalde, perquè es troba en el punt de mira de tots els caçadors i mira que el meu poble està ple de professionals de l'escopeta.
Potser es degut a que el veuen com la persona mes vulnerable, potser com diuen alguns il·luminats es la persona que mana, potser una mica de tot, tothom va a veure a l'Isidre i aquest aviat necessitarà secretaria propia per atendre a tothom, no seria mes fàcil fer les coses com Déu mana i així no haver de demanar favors, però clar si actuessim així no seriem el poble d'Alp.
Dons bé senyor Isidre Ribera Grau, això es la política vosté volia anar a pescar i ja te el peix a veurem com es cuina tot plegat. qui diria que 79 vots el joc que han donat i el que poden donar es clar. la democràcia a vegades es justa i te aquestes situacions, molts dirant que això no es just que hauria de manar la llista mes votada i jo em demano que si ho haguessin fet molt millor no haguessin calgut pactes, alguna cosa no van fer be del tot.
I si li tinc que agraïr alguna cosa al nen de Cal Sabater Nou es haver-nos tret del camí de la foscor i l'encantament de serps, tot plegat un gran treball per el meu municipi.

molta sort.

dimarts, 13 de desembre de 2011

Bartomeu, és necessaria l'Escola?

l'alcalde de Bolvir en Bartomeu Baqué es un personatge pintoresc, la veritat que em cau bé, d'entrada perquè les seves idees son bojes i te una cosa que el fa diferent a els altres alcaldes de la Comarca, aquest alcalde es dels pocs alcaldes nacionalistes que hi ha dintre de la Cerdanya.
Però bé avui vull parlar de una de les seves idees que crec que l'està cagant, vull parlar de fer una escola nova de 40 places. Crec que es un mal projecte i molt mes veient el tarannà del municipi de bolvir on han passat de 15 alumnes a 8 a l'actual escola del poble. 

Aquest projecte suposa hipotecar el municipi i això no el trobo que sigui una bona gestió dels fons municipals, la veritat sigui dita que Bolvir ha millorat molt amb el canvi ara fa quatre anys, però clar si la millora ha de suposar que faci que el poble entri en numeros vermells d'aquí quatre dies, millor que ens quedem com estavem, que no sigui dit que per culpa de la obra faraònica que ha fet el municipi aquest s'hagi arruinat.
Les Grans inversions s'han de planificar correctament i s'ha de tenir sentit comú a l'hora de malbaratat els fons del municipi sinó això pot provocar que el poble quedi arruinat i més ara quan les entrades de calers per la nova construcció han quedat paralitzades per la crisi. [noticia] .
I clar això de treure els calers perquè desprès la generalitat de Catalunya els torni amb lo escanyats que es troben ara ho trobo una bojeria, si en prou feines poden pagar a la gent i només passen estisores per tot arreu menys per on les haurien de pasar que es la Constitució dels Hereus de Felip V. 

dilluns, 12 de desembre de 2011

Els comptes de l'Aca, un forat negre.

bé els números de l'Agència catalana de l'aigua son un forat negre, tot son deutes i números negatius, però clar que això sigui culpa de les dietes dels seus consellers es una barbaritat , perquè aquests han guanyat durant un any un milió d'euros això comparat amb els 106 milions de dèficit hi ha alguna cosa que no quadra.
Potser hauríem d'analitzar les bestieses que ha fet el senyor Baltasar que ha actuat com un rei mag, i ha malbaratat  calers per tot arreu .
Vaixells per portar aigua, marcatge de terrenys a les fosques amb estaques per desviar rius, la veritat que a la nostra comarca es va lluï el personatge aquest , i no parlem de les depuradores, en hi ha que no funcionen perquè no disposen de material ni persones per gestionar-les potser abans de fer tot això hauríem de haver fet un estudi de tot plegat i veure si el podríem mantenir perquè una vegada feta la inversió aquesta s¡ha de cuidar i rendibilitzar. [noticia]

la professió de politic toca fons

la veritat que en el mon Convenient aquest escara es veu meu clar, perquè clar si el substitut de el Senyor Mas ha de ser l'Oriol Pujol anem arreglats, la veritat que ja es allò que es diu que les repeticions són còpies dels anteriors i es va perdent essència per el camí, dons bé aquí tenim un exemple clar de tot plegat, vist el que s'ha vist que tiguem al senyor Mas tot el temps possible, perquè ni esquerdats ni socialistes ni sense iniciativa van enlloc i el substitut esta en el mateix nivell que els altres. [noticia]