divendres, 16 de desembre de 2011

Així es la democràcia d'un partit feixista.

Bé era d'esperar que els feixistes aquest que governaran al país que ens te colonitzat actués d'aquesta manera , dons be Resulta que el partit nacionalista Basc Amaiur no tindrà grup propi a la cambra baixa perquè segons ell no arriba per unes dècimes al 15 % dels vots necessaris.
Però clar tot això seria molt correcte si també el partit aquest d'extrema dreta anomenat UPyD ha pactat amb un altre partit feixista per obtenir grup parlamentari, d'aquesta manera aconsegueix el 5 % dels vots.
Estava Clar que això passaria si deixes el govern en mans de un personatge com el Rajoy teledirigit com una marioneta per la foscor, tenien que passar aquestes coses, un partit que representa molta part del poble Basc no mereix està en el grup mixt, però clar que podem esperar de uns personatges que per aconseguir governar al País Basc van tenir la barra de prohibit segons quins partit per així poder manar. 
Si aquesta es la democràcia dels Feixistes millor quedar-nos amb la dictadura del senyor Ciscu com a mínim sabíem de quin pal calçava.[noticia]
I per acabar d'arreglar les bestieses d'aquest colonitzador de país, resulta que surt aquest personatge que encapçala el partit aquest d'extrema dreta UPyD i te els nassos de demanar al govern que il·legalitzi al partit Basc Amaiur. potser el que haurien de il·legalitzar els el seu de partit per aquestes idees tant poc democràtiques. [noticia]

2 comentaris:

Joana ha dit...

Collons! No tindran grup propi? Si que anem malament! amb la majoria absoluta que tenen, no és que sigui molt important per les decissions que es prendran, ni ells ni ningú, però al menys de portes en fora, donaria una sensació de que tot és legal i ben fet. però, clar, se'ls enrefot una merda l'ètica i el fer bé les coses en aquests que han guanyat.

ALP2500 ha dit...

Si Joana i desprès ens emplenem la boca de la democràcia sobretot quan ens es favorable per els nostres interessos desprès ja veus l'actuació, això de la democràcia feixista es una dictadura amagada i camuflada de democràcia. Llàstima que aquesta gent mai hagin provat l'altre part de la història, llavors veuríem quina cara posarien.