dimarts, 13 de desembre de 2011

Bartomeu, és necessaria l'Escola?

l'alcalde de Bolvir en Bartomeu Baqué es un personatge pintoresc, la veritat que em cau bé, d'entrada perquè les seves idees son bojes i te una cosa que el fa diferent a els altres alcaldes de la Comarca, aquest alcalde es dels pocs alcaldes nacionalistes que hi ha dintre de la Cerdanya.
Però bé avui vull parlar de una de les seves idees que crec que l'està cagant, vull parlar de fer una escola nova de 40 places. Crec que es un mal projecte i molt mes veient el tarannà del municipi de bolvir on han passat de 15 alumnes a 8 a l'actual escola del poble. 

Aquest projecte suposa hipotecar el municipi i això no el trobo que sigui una bona gestió dels fons municipals, la veritat sigui dita que Bolvir ha millorat molt amb el canvi ara fa quatre anys, però clar si la millora ha de suposar que faci que el poble entri en numeros vermells d'aquí quatre dies, millor que ens quedem com estavem, que no sigui dit que per culpa de la obra faraònica que ha fet el municipi aquest s'hagi arruinat.
Les Grans inversions s'han de planificar correctament i s'ha de tenir sentit comú a l'hora de malbaratat els fons del municipi sinó això pot provocar que el poble quedi arruinat i més ara quan les entrades de calers per la nova construcció han quedat paralitzades per la crisi. [noticia] .
I clar això de treure els calers perquè desprès la generalitat de Catalunya els torni amb lo escanyats que es troben ara ho trobo una bojeria, si en prou feines poden pagar a la gent i només passen estisores per tot arreu menys per on les haurien de pasar que es la Constitució dels Hereus de Felip V. 

2 comentaris:

Joana ha dit...

Realment, en aquest home, se li ha anat la pinça. D'aquí a quatre dies li tancaran l'escola per que no hi ha nens, i aquests nens hauran d'anar a un altre poble, no se de quina ZER forma part Bolvir, però hauran d'anar a Ger o en algun altre, no paga la pena fer una de nova.

ALP2500 ha dit...

La veritat Joana que en Bartomeu es un personatge, amb el seu coratge ha aconseguit que un poble que semblava la pel·licula del dia de la marmota passés a ser un poble agradable i per visitar , però aquest cop jo crec que s'equivoca, per aquestes coses els pobles s'han de mancomunitar, aconseguir que entre tots fer una escola gran i agradable, i deixar el protagonisme a casa. Bé ja veurem com va tot.