dijous, 15 de desembre de 2011

Isidre, l'ase dels cops

La veritat que la situació política del municipi d'Alp es curiosa, al menys a mi em sembla que es així, fins ara sempre l'ase dels cops de la Casa Gran era l'Alcalde, dons bé aquest cop i per trencar la normativa resulta que l'ase dels cops de tothom es el nen de Cal Sabater Nou. Aquest nen rep per tots els costats, per la oposició perquè no va voler pactar amb ell i per  el poble que li agrada buscar culpables i abans de mirar-se el melic ja tenen l'ase dels cops per culpar de les seves imcompetivilitatm, tenen a la persona idònea el Nen Ribera.
Aquest nen tímit que no li agrada massa ser el centre d'atenció resulta que ara per bé o per molt dolent es mes conegut quasibé que l'alcalde, perquè es troba en el punt de mira de tots els caçadors i mira que el meu poble està ple de professionals de l'escopeta.
Potser es degut a que el veuen com la persona mes vulnerable, potser com diuen alguns il·luminats es la persona que mana, potser una mica de tot, tothom va a veure a l'Isidre i aquest aviat necessitarà secretaria propia per atendre a tothom, no seria mes fàcil fer les coses com Déu mana i així no haver de demanar favors, però clar si actuessim així no seriem el poble d'Alp.
Dons bé senyor Isidre Ribera Grau, això es la política vosté volia anar a pescar i ja te el peix a veurem com es cuina tot plegat. qui diria que 79 vots el joc que han donat i el que poden donar es clar. la democràcia a vegades es justa i te aquestes situacions, molts dirant que això no es just que hauria de manar la llista mes votada i jo em demano que si ho haguessin fet molt millor no haguessin calgut pactes, alguna cosa no van fer be del tot.
I si li tinc que agraïr alguna cosa al nen de Cal Sabater Nou es haver-nos tret del camí de la foscor i l'encantament de serps, tot plegat un gran treball per el meu municipi.

molta sort.

3 comentaris:

Pere ha dit...

Vui dona el meu suport a Nen Ribera, per la atencio i dedicación que fa pel meu poblé .

Anònim ha dit...

El model no és nou

Això sona a qui comenta sobre si mateix. A la televisió, concretament a TV Pirineus, el mateix nen Ribera va dir que la desició de formar govern amb CiU va ésser molt meditada, i que va considerà haver près la millor opció pel municipi. Però una vegada més els Hereus de Felip V decideixen per nosaltres. Decideixin en tant que els arguments que ens donen als electors són de pèssima qualitat al mateix temps que ens augura temps d'immobilisme, de manca de decisions, i de centralismes; el funcionariat que cobra de tots i és insensible a tot. Felip V va aconseguir la centralització i unificació administrativa; la creació del pare de tots el mals: l'Estat Espanyol.

De quina manera compatibilitza la gestió del seu grup d'esquerres amb un de dretes com és CiU?
Aquesta qüestió salta a la vista de tots.
A la mateixes notícies veiem en el Parlament Espanyol, una dreta que recolze les retallades amb el suport de CiU i que hi troba l'oposició d'ERC. “Volem una Catalunya pròpia i tenim un estat espanyol per obligació”.

Potser que per la pressa decisió relatives al manteniment del poble no és necessiti cap ideologia, de la mateixa manera que no necessitem polítics sense ideologia.

A la tele pot dir el que vulgui, però qualsevol elector es fa la mateixa pregunta, ¿quins factors ha tingut en copmte en Nen Ribera, per emprendre el millor camí per a aquest poble?

I com va dir-li el seu avi, Carles II, a Felipe V, dic el mateix a en nen Ribera, capaç de meditar i de pendre la millor desició pel municipi d'Alp: «Pórtate bien en España, que es tu primer deber ahora, pero recuerda que naciste en "Francia".

Difícil paper per a una representació sense guió.

Visca Catalunya!!!

Moltes gràcies a aquest blog, per deixar que les expressions siguin lliures.

ALP2500 ha dit...

En primer lloc gràcies per participar senyor anònim, en segon lloc recordi que moltes vegades en els partits pobles anar amb unes sigles es qüestíó de trobar una llista lliure, en quan a si va ésser la millor decisió aquesta, jo estic segur que si , que tocava un canvi, ara ja l'hem tingut ara es el moment de dir si ho fan be o segur que poden millorar. De moment el mes actiu es en el nen ribera.
En quan al centralisme del Regne dels hereus de Felip V t'aconsello un llibre Espanya Capital Paris d'e Germà Biel segur que podràs entendre una mica la mentalitat d'aquest autoritaris feixistes.