dissabte, 19 de febrer del 2011

ai Dolors, manel i les cançons que són com versos

Endavant Cerdanya

Aquest serà el nou partit, el qual agrupa als esquerdats i als reagrupats, tots junts agafadets de la ma a conquerir el consell Comarcal de la Cerdanya. Pobre comarca aquesta que m'ha tocat viure, la veritat que no es mereix els polítics que darrerament ens estan representants un no pot fer les coses tant malament ni fet amb totes les ganes del mon.[noticia].
La veritat es que aquest matrimoni ve desprès de dues derrotes clamoroses per el parlament de Catalunya, això ja es com les darreres municipals del meu municipi on es van ajuntar tres llistes perdedores per poder governar. Dons ara toca conquerir el consell Comarcal de la Cerdanya i no hi ha millor maneres que ajuntar-se esquerdats i reagrupats, el temps i el vot de la gent dirà quelcom de moment ells ja han fet el primer pas.
Tot plegat no deixa de ser curiós fa menys de quatre mesos el dirigent dels reagrupats va dir: 
Respecte a les eleccions municipals del maig, Joan Carretero ha reiterat que no es tornarà a presentar per alcalde de Puigcerdà, en considerar que aquesta etapa ja ha passat, i ha tornat a defensar que 'no té sentit tornar amb la cançó de la unitat independentista en les municipals'. 'A nivell local s'ha de parlar de serveis dels ciutadans i de quin model de vila vols, fer fronts independentistes és una solemne tonteria', ha subratllat Carretero, que tot i això ha reconegut que en 'realitats grans com Barcelona' el vot ideològic pesa més que a municipis petits.

Aqui es quan un es amo dels seus silencis i esclau  de les seves paraules, tot plegat molt curiós el que fa el poder i com canviar de camisa segons bufi el vent.
Jo un humil pagesot de muntanya només us puc dir que si aquesta llista es presenta al meu municipi es a dir a Alp segur que no disposaran del meu vot.

divendres, 18 de febrer del 2011

dijous, 17 de febrer del 2011

dimecres, 16 de febrer del 2011

Quan les collonades, et peten davant els morros

Ara resulta que tota aquesta panda de impresentables que boicotejaven la llengua catalana a Brussel.les demane suport per protegir el castellà, ja que les noves patents europees només es faran en anglès, gavatxó i alemany, quina mala sort ara aquella ovella negra de la nostra societat que va dir que això del català a Europa era una collonada, a veure que opina, jo entenc que és la mateixa collonada ara en el castellà.
El temps sempre posa a la gent a lloc, dons ve hereus del franquisme mes raquític ara teniu la vostra pròpia medicina, a veure com actueu. [noticia]
 Dons bé ara tenim la seva llengua el Castellà a segona divisió i la nostra el català a regional preferent , dons mira ja els hi està bé un altre cop vigilaran mes i defendran totes les llengües de la seva nació i colònies però el que no poden demanar ara es que els catalans defenguin la seva llengua quan ells no ho fet mai el mateix amb la nostra, però clar som catalans i la pela es la pela ja veurem com acaba tot plegat. Jo estic amb en Quim Monzó :
加泰罗尼亚自由万岁

dimarts, 15 de febrer del 2011

Quan el pallasso no accepta pallassades dels demés

Avui us parlaré de l'afer Jimmy Jumb i andres Buenafuente, la veritat que jo no puc criticar ni dir si l'actuació d'en Jimmy Jumb sigui correcta o no, la veritat que a mi no em fot cap gràcia, però bé si ho fa es perquè li agrada. El que més gràcia em fa de tot plegat es que surti el senyor Buenafuente Qualificat al senyor Jimmy Jumb d'Imbecil a part de dir que li hagués pogut l'hagués pagat, d'entrada a tren passat un es molt valent, i clar que un personatge en el quel el seu programa s'ha emplenat de pallassades com aquesta que un cop li toqui a ell rebre resulta que això es una imbelicitat, i clar no ho era quan ho feia ell.però si quan ho fan els demés, Senyor buenafuente això s'ha ha de fer-se mirar. Un ha d'ésser a les verdes i a les madures , no pas segons bufi el vent.[noticia]

imagina

dilluns, 14 de febrer del 2011

Raül Agné, o com actuar davant aquesta gent

Raül Agné, en roda de premsa desprès del partit contra l'Osca els hi va donar una lliçó de modos a tots plegat, ja està ve de tanta persecució i tot perquè va respondre en català una pregunta feta en català, però clar això es una ofensa per els periodistes locals encara que els hi va dir que desprès traduiria la contesta en la seva llengua, però clar aquests i ell va agafar els trastos i va marxar, felicitats raül davant un ofensa com aquesta el millor es actuar com ho vas fer tú, fotre el cap i ja s'ho faran així els hi va tot plegat.[noticia]Elsdelsquadres, un fet mediàtic

La veritat que trobo que la nostra societat està malaltissa, es increïble que amb la foto d'en Piqué amb la Shakira el gran protagonista de la mateixa sigui el noi aquest de la camisa a quadres, la veritat que ha sortit a tot arreu i tothom s'ha de fet ressò d'aquest noi, Primer volen saber que vol dir amb els dos dits aixecats i amb la separació dels mateixos, i segon perquè tot plegat en Piqué els hi ha fotut un gol per l'esquadra publicant aquesta foto i per tant han de treure suc de la mateixa.
Jo veien les dues princeses de la mateixa la veritat que els de quadres poca cosa em diu, però bé en gustos sempre surtes escaldat.
s'han fet tot tipus de muntatge amb aquest personatge, la veritat que en hi ha de molt divertides, però jo només em demano que hi pensa ell, està d'acord amb tota aquesta fama involuntària, volia ésser el centre d'atenció de tot el mon, si aquest era la seva finalitat se l'ha de felicitar perquè ho ha aconseguit, sinó noi el teu amic piqué t'ha fotut un gol per l'escaire.