dijous, 17 de març de 2011

Seguedors de Catalunya, aixequeu la falç

Fins ara els segadors de Catalunya segaven el blat o a vegades segaven algun cap, Ara els actual també seguen les plataformes dels trens, potser es una nova versió dels segadors. a veure si aquest cop tenim millor fortuna. I per fi seguem les cadenes que ens mantenen lligats a la Corona dels Hereus de Felip V.

dimecres, 16 de març de 2011

L'honestitat una utopia en política

Avui toca parlar dels unionistes ,seguidors del regne dels Hereus de Felip V i la seva primera mestressa la llicènciada en Psicologia que no va acabar la carrera, és a dir la senyora Ortega.

El problema de ser de pobles es que nosaltres creiem en les paraules de les persones, per cert així ens va tot plegat, Dons bé la veritat que trobo vergonyòs que ara que hem descobert el pastís ens volguem amagar darrera les faldilles d'errors de transcripció.[noticia]

El Brau sempre s'ha de agafar per les banyes i un cop s'ha descobert la cagada , no val anar de bona persona s'acepta i ja està aquí en la nostra nació per desgràcia nostre i bonaventura per ells les cagades politics no tenen cap cost, si fossin penals, i toques rascar-se la butxaca molt millor aniriem però de moment tot plegat no deixa de mirar de buscar una altre merda mes grossa que tapi aquesta.

I per acabar només recordar-li a la senyora Ortega una dita del país que tant estimen els del seu partit " dime de que presumes i te diré de que careces" .dilluns, 14 de març de 2011

Gràcies Feixistes, això si que es propaganda. no pareu si-us-plau quan mes brameu millor per la nostra lluita

La veritat es que els tinc que animar , fan mes per la causa aquests personatges que tots els politics de la nostra nació. Per tant s'han encoratjar , això si que es una bona política de marketing.
Si els senyors de Barcelona Decideix els hi calia propaganda , dons han trobat una mina , tot plegat aquests neofeixistes defensor de la seva nació no recorden que el pobre es sobirà i aque aquest pot decidir encara que sigui de forma simbòlica que no pas real , però en aquesta vida tot es començar.
Jo amb atacs així veig que de veritat ens tenen por, a veure si amb tanta onada algun cop poden perdre la gallina dels ous d'or.Paraula de Comptable

Avui us parlarè com a comptable, Acabo de llegir les darreras declaracions del pitjor alcalde de la història de Can Fanga el senyor Hereu, el qual per atacar als Convenients ha dit que aquestos disposen de comptables envers de polítics.[noticia]
I jo em demano tal com tenen les arques el municipi de can fanga , per arreglar aquest desviament progressio i exponencial no un comptable el que necessiten tot plegat es un colecció d'ells i clar algu que treballi també, perquè si només disposen de politics allí no penca ningú.
I si la por es les retallades ja era hora que arribessin perquè aquesta màniga llarga , de despesa mal aplicada s'ha d'acabar, ara toca estalviar i invertir amb cara i ulls.
Potser la primera cosa que s'ha de fer a Can fanga es deixar de fer volar coloms i viure com a reis amb l'excusa aquesta de unes olimpiades utòpiques i no realitzables, que no veuen que estem en un lloc on la neu es un bé excàs i que cau quan vol ell no pas quan desitgen els organitzadors.
Potser el poble de Can Fanga aquest cop seran mes intel·ligents i vigilarant un pel a l'hora de triar els seus regidors. d'aquí dos mesos disposarem de la solució.
les arques de un municipi son despeses i ingressos, si aquests segons van a la baixa, per culpa de que la construcció s'ha aturat , per quadrar el cercle només hi ha una solució es la retallada, però no pas una retallada de tot sinó de unes despeses que no son necessaris, fer servir la demogògia en que es retallen accions socials es molt socialista aquesta solució, potser s'han de retallar cotxes oficials, dinars de germanor i moltes altres coses que no provoquen cap benefici per el ciutadà de Can FAnga.
diumenge, 13 de març de 2011

Endavant Cerdanya o Ensorrant Cerdanya

La veritat es que la idea final es increïble, des de el meu punt de vista es un gran projecte amb una finalitat molt loable, però clar quan veus quins són els promotors d'aquesta gran idea comences a arronsar el nas i dius merda, mas de lo mismo no gràcies, això d'anar-se'n canviar de xaqueta cada cop segons per on bufa el vent , està massa vist. El poble Ceretà creec que és prou inteligent per veure que la única finalitat de tot plegat es seguir mantenint la poltrona del poder i algun aconseguir una que han estat buscant tota la vida. Per tant jo em plantejo si amb aquesta gent el que anirà endavant es la comarca o aquests personatges aconseguiran ensorrar en quatre dies el poc que ens resta a la comarca.[noticia].
Ja ho deia el meu professor de bàsica, el senyor Bello, en politica sempre trobaràs els mateixos gossos en diferents collars, i aquí tot plegat es un canvi de partit sient la mateixa gent que aspira al mateix, èl mes raro de tot plegat es que tothom renega de les penuries que comporta ésser alcalde i desprès quan surten les elecciones corren com a gossos llebrès darrera una poltrona. Bona droga aquesta del poder.