dijous, 6 de novembre de 2008

Duran i la Razon, quan el llop es treu la disfressa de xaiAvui llegia a e-noticies la gran ensabonada que ha fet el senyor Duran al diari mediàtic de les creuades dels hereus de Felip V aquest de la razon. [notícia].

El President de Unió,El senyor Duran i Lleida, ha felicitat al diari La Razón, amb motiu del desè aniversari del mitjà de comunicació.

En un article d'opinió a l'edició especial, Duran considera que "per la seva qualitat, pels seus mèrits, La Razón aconsegueix la seva primera dècada d'existència". El dirigent nacionalista destaca que "per a qui hem seguit la seva trajectòria durant tots aquests anys, i fins i tot hem tingut l'honor d'escriure a les seves pàgines, aquest aniversari constitueix un motiu de legítima satisfacció."

La Razón ha aportat la seva quota de rigor i pluralitat a la premsa espanyola".i que aquest diari no només ha servit fidelment als seus lectors, sinó que ha contribuït a una societat més lliure i plural". "Amb cada nou exemplar de la Razón i amb cada nou exemplar d'una premsa lliure, responsable i plural, la nostra democràcia respira profund i ampla", sentència.

Jo em pregunto si aquest personatge viu a Catalunya o ha estat menjant bolets al·lucinogens o ha sofert una abducció extraterrestre, perquè dir que aquest mitjà de comunicació de la creuada mediàtica es signe de rigor, es quasi un insult a la intel·ligència dels catalans, i en quan que ha contribuït a una societat més lliure i plural, això potser es refereix a la societat espanyola que es on aquest personatge president d'Unió es vendria l'anima per ésser ministre , llavors veien com van les eleccions i que els peperos estan pujant per moments potser ja comença a reservar cadireta.