dimarts, 22 de febrer de 2011

Duran i Lleida, jugar amb foc t'acava cremant .

Ja ho deia el meu pare que si no et vols embrutar no vagis a l'era, i aquest ha estat el problema d'en Duran i Lleida ha volgut sortir-se'n per la tangent i ha acabat mes emmascarat que la paella mes bruta. La veritat que a vegades anar de llest per la vida te aquestes coses.
Al senyor Duran li han demanat els periodistes si votarà o no a la consulta sobiranista del 10 d'Abril a Can Fanga , ell sense cap mena de dubte ha dit que no votarà a la consulta donat el cas que es troba per aquelles dates a Berlin. I jo em demano no exisitex el vot anticipat? si ell no pot assistir per aquelles dates sempre pot votar anticipadament, pot adreçar-se a un dels nombrosos llocs de recollida de vots anticipats i fer la votació això ja fa mesos que funciona , només te un petit problema que no sortirà a la foto, però clar potser no li interesa sortir total per votar negativament. [noticia].
Aquest es un representant de Convergència i Unió, la veritat que si aquesta panda d'impresentables ens ha de portar a la independència anem arreglats, tot plegat es una clara imatge de la gent que ens governa. Si el canvi era aquest millor potser era quedar-nos com estavem.