dissabte, 21 de març de 2020

dia 8 , això ja recorda el film del dia de la marmota.

al 8 dia d'aquest confitament total, estic saturat de noticies, contra-noticies, falses noticies, i de profetes que diuen que passarà i quines conseqüencies tindrà tot plegat.
Jo entenc que alguna cosa passarà i que a partir d'aquesta aturada forçosa alguna cosa ha de canviar, però coneixent la raça humana casi puc assegurar que tot acabarà sent com abans. Ja se sap que l'home es el únic animal que trabuca amb la mateixa pedra.
Mentrestant el Virus va a la seva, sense que ningú trobi la solució per para aquesta escampada de fems.
Però no deixa de ser curiós com aquests personatges que governen l'estat espanyol i els seus seguidors estant provant d'amagar la gravetat de la crisi amb cants de sirena a no ser crítics amb el que ells decideixen, a no sortir de la via del tren, a fer pinya i anar tots units. units al desastre diria jo. i un exemple molt clar, es com l'iceta i companyia han sortit com a gossos cridaners a tractar al senyor Oriol Mitjà de busca-borina. Potser menys lleialtat al politiquisme i mes realitat amb les coses que diu un expert de la matèria, però clar això causa irritació perquè en aquesta espanya i també puc incluïr Catalunya però a un altre nivell, de segons quins temes només poden parlar uns quants i dintre aquest cercle de `privilegiats no hi caben els tècnics experts amb la matèria.Hi ha un escrit en el Elnacional.cat del senyor Jordi Galves que paga la pena llegir, que defineix al senyor Oriol Mitja com l'enemic del poble de la Classe política que mana i que s'ha d'aturar de qualsevol manera, perquè la veritat fa mal als sectors de poder.  [Oriol mitjà l'enemic del poble]

3 comentaris:

Jordi ha dit...

I en un món paral·lel.
https://twitter.com/sanchezcastejon/status/1241344213129793536

Joana ha dit...

La classe política són uns i els científics són una altra cosa. la pandèmia passarà, i els cioentífics continuaran buscant com fer front el virus, però aquest i els altres que hi ha i els que vindran quan sigui que apareguin. Per molt que sembli una peli de ciència ficció, que els científics van contrarellotge per trobar un "antídot", no penso que vagi així, cada cosa té el seu temps. Així que tan fa, que ens pensem que Espanya ens vol matar, que el nostre país va per davant, pringarem tots si és el cas. Quan es trobi la solució, amb sort ja s'haurà acabat això d'estar a casa i ningú ho recordarà. Sovint l'humà té memòria de peix. I ja ho deixo

ALP2500 ha dit...

La llàstima Joana es que el poder està en les mans dels polítics i no els científics. Aquest es un exemple clar que la societat hauria d'estar governada per tècnics i no pas de polítics , i cadascú en el tema que domini.
I tothom intentant treure redit polític de la situació. quan el únic redit important es la salut de tothom.