diumenge, 22 de març de 2020

Dia 9, segon diumenge de confinament. Avui m'ha sortit la vena Agnòstica.

Aquest mati, deu ésser que porto massa temps tancat i el que queda, m'ha sortit la vena Agnòstica, sobre tot quan he vist la noticia del DiariodeAragon, en qual diu que l'església perdona de tots els pecats a tothom que pateixi la malaltia  del Coronavirus [noticies],
Jo no soc ningú per dir el que ha de fer l'església, però si envers de anar de perdonavides, destinés una part del seu patrimoni a la recerca de una vacuna per eliminar  aquesta situació. Segur que a la llarga el poble li agrairia  .
Hi havia dos actors en aquesta comèdia, que fins fa poc no havien sortit a l'escenari , i quan ho han fet potser era millor queia s'haguessin quedat a casa, Esglèsia i Monarquia, moltes vegades han anat agafadets de la ma, però aquest cop millor que totes dues haguessin estat desapareguts. 

Aquest encara que sembli una tonteria, es el millor favor que es pot fer als veïns i amics . Avisar si has estat diagnosticat amb Covid19 perquè els teus amics i veïns estiguin preparats.
I ara que està de moda fer Ertes perquè no s'han plantejar per donar exemple fer-ne un de tota la Classe política. Podrien començar per El Senat i el Congrés, Passant per totes les autonomies, diputacions i fins i tot governs municipals, i tot aquest calerons que ens estalviarem destinar-lo a la busca de la vacuna.

El que està clar de la situacio actual es que han aparegut de nou les Sectes  grups religiosos i gurús, Amb l'excusa que ells son els salvadors del mon i que tenen la manera de parar la pandèmia [noticia].2 comentaris:

Jordi ha dit...

Tothom sap que això es cura amb gintònics i no amb religió.
6 gintònics per esmorzar, 8 per dinar, 4 per berenar i 10 per sopar.
En una setmana ja estàs curat.

ALP2500 ha dit...

Home Jordi curat no se si ho estaràs però el que es segur que amb aquest formula tant revolucionaria no t'enteraràs de res .