dimarts, 24 de març de 2020

dia 11 del confinament, ja estic davant la televisío per escoltar el General Vilaroya

Jo crec que el govern Espanyol ja ha trobat la solució per acabar amb el Coronavirus, que activi al senyor Vilaroya amb el seu exercit i acabi amb el virus a canonades, perquè sinó no li trobo cap altre motiu perquè cada matí surti aquest senyor a donar el parte de Guerra. Això es un acudit dolent de la Puta Mili. Avui m'agradat l'escrit d'Antoni Bassas sobre el personatge [ara].
Aquest senyor que està en estat de Guerra, que cada dia de la setmana es dilluns,que es tracta a tots de soldats i que diu que el primer soldat es el rei, aquest personatge que sembla tret de un comic, aquest senyor que el seu bon dia es dir sense novetat en el front , Aquest senyor es el que surt cada dia a donar-nos que? confiança, esperança, Això que els Militars gestionin una crisis sanitària es patetic, potser el que manca en el nostre país es mes serveis mèdics i menys exercits de pacotilla

2 comentaris:

Jordi ha dit...

Una vergonya, els militars de roda de premsa, la UME de posturieg als aeroports i estacions de trens. Quan marxen els de la UME i els periodistes, tenen que sortir el personal que sempre neteja i desinfecta, a netejar el que han fet els soldaditos.
Tot plegat, molt penós.

ALP2500 ha dit...

com diria el meu amic mourinho, teatro puro teatro, mentrestant la gent va morint, residències amb avis morts al costat de viu, i moltes mes coses que no podem saber perquè aquí l'únic que importa es que hem de morir tots junts.No sigui el cas que alguna comunitat autònoma sigui capaç de demostrar que aquest govern es la cosa mes nefasta que ens podia tocar. Això si mentres ens porten cap al cementiri que soni l'himne nacional , així ens sentirem mes acompanyats. manda huevos tot plegat.