dijous, 26 de març de 2020

Dia 13 d'aquest tancament obligat. Avui ha començat el dia nevant un altre cop

Aquest matí ha tornat a nevar una miqueta, ara que no fa falta neu perquè les estacions d'esquí estan totes tancades, ara neva. la natura te aquestes coses .
Avui us parlaré de la solidaritat del poble de la Linea de la Concepción que en un gest sense precedent han estat capaços de rebre a pedrades un autocar de traslladava 28 avis malats de coronavirus al seu municipi. Jo davant aquest gent tant humanitària em demano  farien el mateix si un dels avis traslladats haguessin sigut de la seva família.[noticia].
tot s'ha produit perquè s'han traslladat de la Residència de Alcalà del Valle a la de la Linea de la Concepcion, perquè a la primera hi havia un focus greu de coronavirus que va provocar la mort de tres resident i contagiat a la majoria dels avis i mes de la mitat dels treballadors de la residencia.
I amb tota aquesta mena de crisis mira tu ahir vaig rebre una trucada de un telèfon de Madrid (910889147). i vet-aquí la ve sorpresa es una empresa d'assegurances que ven assegurances de salud. no he llegit la lletra petita però segur que aquesta assegurança exclou la mort per coronavirus. 
l'empresa  ha trobat la manera de fer negoci en aquesta situació catastròfica. 
El que mes m'ha sobtat es la pèrdua dels 2 avions procedents de Xina que fa quatre dies tenien que portar  màscares i respiradors per la comunitat de Madrid. quatre dies desprès ningú no sap on son aquests aparell i lo mes important on son les máscares i els respiradors. [noticia].


4 comentaris:

Jordi ha dit...

Que donin gracies els iaios que han arribat a la Línea de la Concepción, que no els hi han cantat el "a por ellos oe", son molt donats a aquestes coses.
El tema dels avions:
Es veu que un del govern de Madrid li va dir a la Ayuso "aguántame el cubata que te pido dos aviones cargados a Aliexpress" (no dista gaire de la realitat).
En realitat es va demanar material, pero ooooohhhhhh, no tenien i l'anunci ja l'havien fet.
De fet, totes les comunitats estan demanant el material passant del govern central.
Es veu que centralitzar les compres ha sigut una cagada de proporcions èpiques, com tot el que estan fent.

ALP2500 ha dit...

I el material que ha arribat ara resulta que el han de retornar, perquè el han comprat a una empresa que no te llicència per a vendre aquest producte i resulta que el lot de tests es defectuós. La veritat que quan era petit llegia un cómic que es deia 13, la rue del percebe. Dons be aquí tenim la representació d'aquest cómic.

Joana ha dit...

Vaig predir que a partir del 14 de març nevaria. Soc així de xula, més que res per que pogueu veure les muntanyes nevades, jo ni nevades ni res, bé, veig una miqueta de muntanya desde la finestra de casa.

El tema dels tests, m'agafa de tot, per una banda per comprar a una empresa no legal i per altra, però cutres que són els "xinos", fan falsificacions dels test!! i les fan malament, potser eren per vendre'¡ls a les botigues de xinos

ALP2500 ha dit...

Joana el problema de les nevades de primavera es que avui les veus i demà ja s'ha fos tota, una llàstima però funciona així, a la muntanya encara resta neu però a la vall , en poques hores ha marxat tota.
en quan als tests he vist una noticia del professor sala i martin en qual diferencia la marca de la comunitat europea amb la de comerç de xina , tots tenen les mateixes lletres (CE) però amb posició diferent, desitjo que no s'hagin equivocat per això, però amb aquesta improvisió politica en la presa de decisions tot es possible, som un país de panderetes, som un pais de mortadelos i filemons.