divendres, 27 de març de 2020

Dia 14 del Confinament : La improvisació com a gestió Política.

Ja portem dues setmanes d'aquest semi-tancament forçat, dues setmanes de llums i d'ombres, dues setmanes de veure com gestiona aquesta crisi el govern  de la nació espanyola, dues setmanes de miseries, dues setmanes de imporvisacions, lluites, dues setmanes de confondre guerres amb crisis sanitàries, dues setmanes de ordres, contraordres i gestions nefastes.
Amb aquesta improvisació només hi ha un que, que no juguem amb cromos sinó que el material que utilitzem per aquest joc son vides humanes. Potser abans de començar qualsevol cosa hauríem de mirar els pros i les contres, Potser hauríem de tenir clar que un error nostre representa la pèrdua de vides humanes, porto dues setmanes tancat i potser el filldeputisme m'esta sortint i al final hauré  decreure que potser la situació actual li va be algú.
Un exemple de la improvisió es el nou escenari que s'ha vist en el confinament de la conca d'Odena i Igualada, si el mati el govern espanyol ha rebutjat el confinament total i la pròrroga del tancament territorial. per la nit el BOE ha publicat l'autorització de la prorroga. `[noticia]
Felicitats senyors, això es coherencia política.amb aquesta fermesa politica amb la presa de decisions anem arreglats, avui diem naps, dema cols i demà passat ja veurem. Mentrestant el poble va menvant mica a mica.Gràcies Senyors per aquesta fermesa politica.
La concentració del 8 de Març,ha estat la culpable de tot plegat?, seguns alguns aquest ha estat el punt de partida, però resulta que a valència diuen que allí la causa va ésser el partit de futbol amb un equip italià, la veritat que tot plegat envers de buscar culpables seria molt més important en primer lloc buscar solucions. i deixar als culpables, si es que en hi ha , per quan estigui tot acabat, tot plegat ara importa molt poc d'on ha vingut el virus, sinó que es molt mes important la seva erradicació.{noticia]