dissabte, 28 de març de 2020

dia 15 de la retirada, Avui parlarem de les Gangues .Quan els estalvis es mengen les Estovalles

Ahir vaig escoltar a la Ministra d'afers Exteriors d'Espanya en declaracions a Ràdio Euskadi ha admès sobre la compra de material de protecció del covid-19 que no coneixen prou bé el mercat xinès i que van comprar tota la partida de uns 659000 tests perquè era una ganga. 
Desprès la Presidenta de la Cambra de Cooperació Hispano-xinesa ha denunciat que l'estat no vol pagar en efectiu, vol utilitzar la carta de crèdit i això complica la venda, fins i tot reconeix que van comprar tard i malament.[noticia]
Ineficàcia total amb la bandera de la pàtria.
El problema de buscar gangues, no es situació en si que ja esta bé, però resulta que si  la ganga no funciona llavors hem perdut temps, temps que molta gent en estat  crític no te, potser ara no es el moment de buscar cap mena de ganga i  anar per feina, a buscar els tests que tant desitja tothom.
M'agradaria també parlar del Alt representat de la Unió per a Afers Exteriors i Política de Seguretat, va donar a entendre en un article que rere els oferiments per part de companyies xineses només hi pot haver intencionalitat política. Dons be desprès d'aquesta gran gesta Huawei ha decidit frenar l'enviament a Europa de centenars de milers de mascares per combatre el coronavirus, Moltes Gràcies Senyor Borrell, hi ha personatges que envers de lluitar contra el virus semblen que siguin els seus millors aliats.[noticia]. Avui he vist que ja ha sortit a escena el Senyor aquest dient que es una falsa  noticia [noticia]. El temps donarà constància de la realitat, el problema es que llavors com la memòria es efímera ningú se'n recordadarà.
La capital de regne ha trobat la solució per acabar amb el creixement dels contaminats del virus, si no el poden pagar mitjançant el confinament hi ha una altre solució, canviar la manera de  comptabilitzar els contaminats. això em recorda l¡acudit de Grouxo Marx i els principis. dons aquí tenen la solució deixar de fer proves amb pacients amb quadres molt típics, i clar al no ser confirmats no comptabilitzaran d'aquesta manera reduïm l'estadística dels contaminats. tot plegat una vergonya,[noticia]

2 comentaris:

Jordi ha dit...

Això últim em recorda a un capítol dels Simpons.
Homer condueix un cotxe a tota velocitat i en un moment de bogeria incomplint totes les normes de seguretat, es tapa els ulls i va cridant "SI NO LO VEO NO ES DELITO, SI NO LO VEO NO ES DELITO".
Es el govern espanyol Homer Simpson i l'exercit estil "jefe Wiggum".

ALP2500 ha dit...

Bé Jordi , ja veus com va tot, ara resulta que s'ha decretat el confinament total excepte les activitats essencials, mira-tu que han tardat 15 dies en aplicar les proposicions dels tècnics, quinze dies que han provocat que aquest virus s'escampi con una taca d'oli. Bé com a mínim ara fins el 9 d'abril hi haura una paralització total de totes les activitats no essencials.