divendres, 27 de març de 2020

la Policia veïnal

Això que els veïns de edifici es creguin amb el dret de senyalar algú ho trobo una mica feixista.
Amenaçar per no saludar com fan els demés, que passa que si no surt al balcó, ets una persona rara, a vegades no cal fer esmenar d'aquestes coses i està igualment agraït a les persones que treballen per nosaltres perquè tot vagi bé. 
Però aquí hi ha algú que s'ha volgut atorgar la categoria  de Deu Nostre Senyor i dir el que es pot fer i el que no, i sinó ho fas seràs assenyalat de totes les coses que has fet malament.
Felicitats senyors això de fer de policia veïnal està molt bé, ara quan s'acabi tot plegat a veure com mirem aquesta gent. perquè la trobaràs en l'ascensor, en el carrer, en les reunions del carrer. o potser que hem estat tant valents que hem signat anònimament la comunicació, llavors som una mica cobards.5 comentaris:

Jordi ha dit...

Ara mateix no tinc veïns i mentre duri el "confinament" continuaré sense tenir-ne.
Fa anys, quan els tenia, no els volia ni veure, soc dolent? No. Soc selectiu.

ALP2500 ha dit...

Home Jordi no tots els veïns són com els de les carta, segur que en hi ha que fins i tot et saluden per el matí, això es una loteria i es com la família et toca la que et toca, però amb una diferencia de la família si no estàs conforma et pots anar allunyant mentre que els veïns si ets vols allunyar has de canviar de casa, i no sempre es possible.

Joana ha dit...

Ho he vist no sé a on això. Els d'Oviedo van ben servits!!! Quin o quina veí/veïna tenen en aquella comunitat de veïns!!!! Solidari, no sé, però tafaner? ho és i de bon tros. Sap quanta estona treuen el gos al carrer, si fan molt o poc ús de la sanitat pública i els ho retreu. I clar, passa llista cada nit a l'hora dels aplaudiments. Brutal. Viviu en una escala de veïns? Jo sí i per sort meva, no en tinc com aquests

Jordi ha dit...

Ara tinc veïns de cap de setmana i et puc ben jurar que durant 4 anys els saludava els caps de setmana quan venien, encara estic esperant una resposta. Això si, els nens i no tant nens corrent a les tantes de la nit pels passadissos amb les botes d'esquí, que no falti.
Ja fa molt que ni els miro.

ALP2500 ha dit...

Jo no visc en una escala amb veins per tant no gaudeixo d'aquesta xerinola.
l'únic soroll que gaudeixo jo es el del camió de les escombraries quan ve a recollir les deixalles, tot la resta es tranquil·litat i pau, molta pau no veig ningú passar per el carrer . Només he vist un parell de gamberros que es dedicaven a tocar els timbres de la gent i sortir corrent.