dijous, 19 de març de 2020

dia 6 del tancament, ahir vaig escoltar al preparao, la cassolada i el himne espanyol a les balears

Sisé dia de la situació caótica que ens ha portat aquest desgovern que ens ha tocat per el nostre malcap.Ahir la nit, cinc dies després del confinament, va apareixer el cap militar de la corona dels hereus de Felip V  va parlar d'unitat, de lluitat tots junts contra el Coronavirus i es va descuidar parlar de la pressumpte corrupció borbónica que diuen alguns que es va produir. En contrapartida una part del poble el va rebre a cassolades, Potser la gent ja no es tant monàrquica com creuen uns quants .
Mentres tant aquella gent que va ésser destinada a les balears per ajudar contra el virus, ha entès que la millor mesura que tenen per lluitar contra aquesta enfermetat es fer sonar l'himne espanyol per tota l'illa, segur que el virus agafa por i s'escapa. 
Jo el que trobo de tot plegat que estem sobrepassats de noticies, falses noticies, opinions reopinions i tot plegat per no poder anar enlloc, per tant potser envers de veure tanta televisió, i xarxes socials i agafar el llibre i desconectar una mica de tot plegat, el que tingui que passar , passarà igualment per tant no paga la pena posar la tirita abans de l'accident.


2 comentaris:

Jordi ha dit...

El preparao, sap perfectament que cada dia el vol menys gent.
Al seu pare ja no se'l coneix com el "campechano", fa temps que es "el putero" i al preparao ja se li ha vist el llautó. Feia mes d'un any que "oficialment" sabia el tema dels 100 milions.
Extraoficialment ho tenia clar de tota la vida.

ALP2500 ha dit...

Aquest es el problema Jordi, si fa un any que sap de tot plegat , potser hauria d'haver pres mesures en el seu moment, no quan surt a tots els diari estrangers, els de la finca dels hereus de Felip V no pas, però a altres llocs si.