diumenge, 18 de gener de 2009

Xaloc, la sangonera de Puigcerdà

A Puigcerdà capital de la Cerdanya hi ha una empresa que gestiona els parquímetres, aquesta s'anomena Xaloc, i deu ésser perquè va mes ràpid que el vent en posar multes , només esperant a que sortís del cotxe i entris a la botiga que ja tens a la persona encarregada de la recepte de posar-te la corresponent denúncia,
Bé jo us explicaré el cas d'en Txemari , en Josep Maria tenia que comprar pa i va deixar el cotxe mal aparcat a la vorera durant menys de cinc minuts, tot just entrar al forn comprar el pa, a mes era un dia entre setmana per tant no hi havia cua i sortir, i osti tu, el paio ja tenia recepta mèdica per passar per caixa .
Be senyor Planella, jo entenc que les regles del joc son aquestes però potser que les apliquem a tots per igual, perquè clar desprès resulta que hi ha gent que aparca a les places de Sta Maria o a la Plaça Cabrinetti sense tiquet i no passa res. o quan arriba el cap de setmana quan els invasors de la Capital els deixem aparcar on volen i aquests no son sancionats.
Si les Arques del seu Municipi s'han d'emplenar potser una solució seria la deducció de despeses innecessàries, i així potser així viuríem una mica millor.
Jo entenc que Puigcerdà esta mancat de llocs on aparcar i que els parkings privats son cars, i que la gent s'ha de buscar la vida, i que te una empresa que li gestiona les zones braves, però clar potser vostè hauria d'entendre que aquesta empresa no s'ha de beneficiar a costa dels veïns del seu municipi sinó mes aviat hauria de procurar que la circulació i els aparcaments siguin millors, i si aquesta empresa perd diners dons que la subvencioni l'Ajuntament, perquè envers de subvencionar tantes activitats que no son productives , aquesta com a mínim seria per un bé per el seu Municipi.

Bé senyor alcalde lo més curiós de la situació és que mentre els que no paguen parquimetre aparcant a la zona brava son els botiguers que darrerament se li han revolucionar, situació curiosa aquesta , he d'entendre que es una manera de tenir-los calmats, hi ha una altre solució que es aparcar damunt de les voreres, com allí no hi ha zona blava, no podem ser multants per els mes ràpids que el vent, potser es la solució que tingui que comprar mes grues per anar treguent cotxes, a vegades senyor Planella un ha de pensar una mica més amb el seu poble i una mica menys amb la caixa, perquè en el fons son els veïns del seu municipi qui li emplenen aquesta.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Perdona per la correcció que et faré. Les multes de zona blava les col·loquen vigilants de una empresa privada, que es SABA (La Caixa). La gestió de les multes les fa una empresa publica que es diu XALOC, aquesta empresa te un dèficit anual d'uns 4 milions d'euros (ja se sap de que va la cosa). El mes graciós de tot el tema es que el president de XALOC es el propi Joan Planella i Cassasayas (alcalde de Puigcerdà). D'aquesta manera arribem a la conclusió que el propi Planella intenta esquilmar les butxaques del seu propi poble.

ALP2500 ha dit...

moltes gràcies Jordi, sempre es bo que algú obri una llum amb aquest, tema , llavors si això es així encara es mes indignant, els veïns de Puigcerdà cornuts i pagar el beure. Quina pena tot plegat i desprès s'omplen la boca de que estimen el poble i xorrades així, l'únic que estimen es obrir les seves butxaques