divendres, 20 de maig de 2011

Bad dream team. o l'Equip del malson

desprès de 150 minuts soporifecs, desprès d'escoltar a l'encantador de serps i venedor de catifes vendre'ns una escombra desprès de tot plegat, resulta que aquest equip es com el Barça, un equip guanyador, i donant expectacle. Malament anem quan ens hem de autolloar, això vol dir que el camí no es el correcte.
Això de confondre un equip de regional amb un equip de primera divisió està molt bé però nois de tant en tant ens hem de mirar el melic, perquè l'equip anomenat es un grup de gent que va tot a una i aquí van tots darrera un. vaja un equip de tercera regional.
En quan a perquè canviar jo us donare quatre motius:
a.-Perquè ju vull un poble democràtic, on els fets estiguin per sobre les paraules, on les coses que es diuen es fan i no pas com ara que això sembla un mercat persa i les paraules se les emporta el vent. Jo entenc que per alguns això els hi ha arribat un pel tard, però bé en el fons es el poble el que decideix.
b.- Recodar que la Casa Gran del Municipi es la casa de tots no pas la casa dels quatre amics.
c.-Que ésser representant del Municipi vol dir que tots els teu actes ets una part del mateix per tant els teus actes privats son els actes de tot un poble.
d:.-perquè ara es el moment de un canvi, de que entri gent nova, els d'ara ja sabem com actuen, i jo diria que son mes comparables a l'equip de futbol de la Capital del Regne que no pas al de la nostra nació.
e.- Perquè volem que els nostres representants treballin per el poble i que no agafin com a sinònims aparentar i treballar.
f.- Volem uns governants de PARAULA que si en qualsevol moment canvi de idea notifiqui al poble aquest canvi, no volem trobar-nos amb els pantalons baixats perquè un governant sense personalitat ha canviat de idea perquè algú li ha manat i no tingui ni la decència de informar a la gent afectada.
g.- Volem un equip de govern unit, no pas amb pactes antinaturals com fins ara que han exclatat per desgràcia en la recta final, perquè en el fons això es veia venir.
h.- Volem una transparència amb els números, això ja es una costum, abans se'ls criticava perquè feien això i quan estant en el govern ells fant el mateix. això de donar aquesta informacio sesgada, o es dóna tota o tot el que es veu no serveix de res, ja està bé de dir les veritats a mitges, perquè en el fons això es una mentida.
i.- Volem un Municipi per a la gent del Municipi, no pas per la gent que ve quatre dies, volem gaudir primer els habitants del poble i desprès el turisme. Potser hauriem d'aplicar aquella màxima de la Plataforma per Catalunya (però sense el sentit raciste de la mateixa) primer els de casa.( i entenc per gent de casa qualsevol veí que visqui al poble , vingui d'on vingui, perquè el lloc de naixament es casual.).
J.- i per acabar perquè m'agradia veure el nen Grau d'alcalde del municipi, per un cop que surt del Cau com a mínim que el pugui criticar durant quatre anys.
Tot plegat es una utòpia perquè l'equip del malson guanyarà de Carrer, però pensarem en positiu i sommiar es gratuït.

2 comentaris:

jordi ha dit...

uuuuiiiiiii que t'estas tornant convergent.

ALP2500 ha dit...

això segur que no jordi, el que passa que m'agraden les llistes perdedores, i aquesta ho és. jajajaja. però per lo menys planta cara a l'encantador de serps i això ja es molt, avui veurem el miting si dóna la talla, o com sempre van amb el lliri a la ma.