diumenge, 22 de maig de 2011

i el Diumenge ha arribat

El poble d'Alp ha decidit i aquest cop ha estat el següent: Marxambrat 4 regidors, Convenients 4 Regidors i Els Esquerdats 1 regidors. La veritat que els 79 vots que ha rebut la llista de l'Isidre donen molt de joc. 
Quasi bé podria afirmar que el guanyador de tot plegat ha estat el partit de l'Isidre com a mínim ell te el poder decisiu de dir que ens ha de governar els proper quatres anys. Felicitats nano, aquest cop tota la pressió del municipi sobre ell, i trii el que trii sempre tindrà la mitat del poble en contra. Coses de la democràcia, la veritat que si no vols mullar els peus no vagis al hort i un cop hi vas llavors ja ho saps que et toca.
és un dels pocs cops que em fa feliç haver cagat la previsió, m'agrada molt més aquesta situació que no pas la que jo preveia , aquesta te molt més de joc. 

Jo soc partidari de que no hi hagi majories absolutes d'aquesta manera els coses s'han de pactar, ara veurem que passa de tot plegat. Un amic tot sortint al carrer  m'ha comentat fa quatre anys de tres llistes perdedores van fer un equip de govern a veure si aquest cop passa el mateix. Dons això només està en mans del nen ribera, Vinga Isidre tu tries,


A la Capital de la Comarca el poble també ha decidit, i la veritat que ha estat una derrota increïble de ensorrant Cerdanya (ciu =10 i ensorrant=3).
En canvi a Bellver on es preveia una derrota d'ensorrant cerdanya allí han guanyat de majoria absoluta, 
A Llivi Conveniència ha guanyat de passeig . Per tant El consell Comarcal restarà en mans dels Convenients.
per cert us deixo pagina per consultar les eleccions [pagina] la única dada que no surt són les eleccions a Isòvol, era d'esperar que allí amb el gran companyarisme existent entre els candidats que això es fes esperar però tant si no arriben a 200 vots ja es massa .


2 comentaris:

jordi ha dit...

Majoria al consell. Planella com era previsible a dimitit, la seva covardia no li permet estar a la oposició i lluitar. Adéu Carretero... perdó Planella

ALP2500 ha dit...

Bé Jordi ara ja tenim tot el blat venut, per a mi la dada mes sorprenent ha estat a la capital on l'Albert s'ha menjat sense patiment a tot la guardia pretoriana d'en Carretero.
També m'ha sorprès el resultat de Bellver on esperava mes igualtat, i al meu municipi creec que els esquerdats es merexien potser una mica mes de recolçament, perquè encara que sigui els que disposen de les armes del poder han estat els únics que han perdut percentatge de vots.
Tot plegat estarà de conya perquè fins que no es proclami l'alcalde els dimes i diretes estaran de ordre del dia.