dimecres, 25 de maig de 2011

hem perdut el nord, o això ja es vendre's per quatre rals.

Jo diria que aquests personatges han perdut el nord, o s'han venut per quatres rals o això no s'entén, però que els militants de Reagrupament  i els de sense iniciativa i per posar-los verds pactin amb els neofeixistes del partit popular a l'alcaldia de Cubelles trobo que es una presa de pel per la gent que ha anat a votar.[noticia]
Si que hi haurà gent que dirà que ens les eleccions municipals es vota a la persona i no pas al partit, però jo només vull ressenyar que en aquesta vida la gent ha de tenir uns mínims de principis, ja se sap que dels polítics poca cosa podem esperar, però clar quan un vota un partit anomenat independentista poc es pot esperar que per una petita alcaldia acabi pactant amb el neofeixistes del partit popular, però la pela es la pela i segur que això els hi reportarà algun benefici, Visca la democràcia.

2 comentaris:

Jaume ha dit...

Es evident que no coneixes Cubelles. No es tracta del que representen, sinó del que son hi el que fan aquets grups al municipi. El pacte es un triomf de les persones per sobre dels partits, dels valors per sobre dels interessos perquè a tot arreu ja gent de be de mal i que toquen el timbal ja era hora que la gent de be agafés el timó a Cubelles per allunyar els especuladors, fer auditories externes de veritat, afavorir els mes afectats per la crisi amb participació ciutadana i amb transparència i desemmascarar la demagògia dels que sota unes sigles gestionen pel seu profit com hem vist els últims 4 anys.

ALP2500 ha dit...

Tens tota la raó del Mon Jaume no conec cubelles, però si que es tracta del que representen, sempre et pots presentar com independent i així no estaràs subjecte a les ordres de cap partit, si et presentes per una llista electoral vol dir que acceptes els seus ideals i jo entenc que ni els ideals dels esquerdats ni els ideals dels sense iniciativa sigui pactar amb els neofeixistes del pp. Jo entenc que potser en el vostre poble tocava canvi, però nassos si es així sempre et pots presentar com a independentista, sinó no deixes de ser un mercenari que fas servir el partit perquè el pagui les costes i la propaganda i desprès vas a la teva.
Si vols llibertats ves com independentista sinó acata les ordres de patit.
Per cert moltes gràcies per participar ha estat un plaer que algú de Cubelles i que tingueu tota la sort del mon en el vostre projecte.