diumenge, 16 de gener de 2011

Mai una derrota podria resultar tant cara.

Jo em creia que en Joan Carretero era com l'au fènix que creixia amb les derrotes i que aquestes el feien mes fort, ara veig amb les seves darreres declaracions que no, que ha tirat la tovallola i tot plegat ara vol anar de bracet dels Esquerdats.[noticia].
Si el pal de paller del nostre independentisme han d'estar aquests xucladors de sang dels esquerdats anem ven arreglats, s'han venut la nostra nació durant 7 anys per xuclar mamella i ara han de ser ells els que ens ha de portar al independentisme, si us plau senyor carretero que ja en tenim prou de mentides amb el pinotxo zapatero que ara l'hen d'escoltar a vostè.
Jo em pensava que desprès de l'esparracada del novembre ara tocava refer les idees i començar de nou, però no , ara tocar tornar als orígens i tornar amb els que s'han venut per un plat de llenties.
Bé ara en Carretero  deixarà de ser un partit perdedor per ésser un partit butifler. haurem de mirar si hi ha altres alternatives que omplin el buit que deixarà amb l'aglutinació.
 

1 comentari:

jordi ha dit...

Jo no dic res, que després tot es sap.