dimarts, 18 de gener de 2011

El Rajoy te un problema, encara viu en el passat

El senyor Rajoy te tota la raó del mon en la seva època parlar el català al Ple del Senat no es propi de un país normal, entenent com a normal un pais dictatorial , però clar des de la mort d'en cisquet han passat 25 anys potser que aquest personatge comenci a treure's  les lleganyes dels ulls i vegi la realitat, en Aquesta època la llengua catalana es una llegua co-oficial i per tant es te tot el dret de parlar al senat al congrès i on es vulgui, 
La llastima que aquest aprenent de polític ha seguir llepant les sabates del amo i aquest ha dit que s'han d'acabar les autonomies i les llegues co-oficial per tant aquest a seguir la corrent, amb aquest caràcter tant marcat de prepotència i saber fer van ben arreglats tots plegats. [noticia].
Jo només tinc clar una cosa perquè no ens ho prohibeixen tot de una vegada i ja veurem que passa llavors, dons aqui com a l'estatut aquests personatges juguen amb nosaltres com el nen juga amb el conill i la pastanaga que va apareixen i desapareixen per art de màgia. i nosaltres mentre tant amb el peix al cova i votant a un partit que s'ha posat el vestit de independentista només per passar el carnaval i desprès tot com abans. 
Per una Catalunya lliure fem neteja i acabem politicament amb tota aquesta púrria que no fa res mes que prendre`ns el pel a tots.