dimecres, 8 de setembre de 2010

28-novembre-2010 hi haurà dos partits de futbol

El proper 28 de novembre del 2010 hi haurà dos partits de futbol el barça-madrid i el Convenients-filial de la matriu, tant un com l'altre tenen clars aspirants a la victòria, i si el temps no ho parà està clar qui guanyara, del primer partit com es qüestió de ficar una pilota dintre dels tres pals ja es veurà. Del Segon partit hi ha massa en joc perquè sigui un esport. Es juguem el futur. només en cal un arbitre neutral i això serà molt difícil quan el joc brut es l'esport nacional de la nostra terra.
D'entrada el Monty ja esta el primer en parlar en la llengua d'en Sirvent a l'hora de presentar la data de les eleccions, desprès d'aquesta obra ha anat a re-inaugurar un tram de la Línia 5 que ja ho havia fet fa cosa de dos mesos , qüestió de sortir quan mes millor [noticia]
La sort es que en aquest partit hi ha altres equip que també poden dir la seva, bé en hi ha quatre que no faran ni l'ou, estic parlant dels esquerdats sense iniciativa, Els ciutadans de casa seva i la filial hereva d'en Ciscu, aquests tenen molt clar la seva funció els dos primers emplenar-se les seves butxaques i els dos darrers acabar la feina que va començar en Felip V amb l'espanyolització de la nostra terra. A veure si amb una miqueta de sort aconseguim que els quatre baixin a segona divisió que els el lloc que els hi pertoca.
En quan al vot nacionalista i desprès de totes les lluites de guerrilles poca cosa a dir, que ells solets li estant fent la feina als neofeixistes que ens volen reconquistar la veritat que amb amics així no ens calen enemics.
Si no tinc clar si seran les eleccions del segle, de l'any o del cap de setmana , però potser seran les eleccions on molta gent es treurà la careta  i dirà prou a tanta caradura i engany.