dimecres, 21 de setembre de 2011

Joel Joan El Regne dels Hereus de Felip V maltracta CatalunyaJoel Joan ha denunciat aquest dimarts a Brussel·les que l'estat que ens ha colonitzat a més d'això ens maltracta , i li ha demanat als diputats de la Euro-cambra que quan es convoqui un referèndum per la independència ens facin d'observadors.
 Joel Joan ha presentat el documental britànic sobre el conflicte de la nostra nació amb els hereus del Franquisme
"Que el món sàpiga com funcionem catalans i espanyols i de quina manera l'Estat ens tracta i a estones ens maltracta", ha proclamat Joan al Parlament Europeu. "Volem que el món vigili, que estigui pendent de nosaltres", ha reivindicat l'actor, convençut que "tenir a Europa d'observadora i saber que el seu marc democràtic ens empara ens dóna força i ens treu pors". Joan ha avisat els eurodiputats que "aquest conflicte s'està portant de manera educada però algun dia pot ser que Catalunya convoqui un referèndum vinculant i això canviarà les coses".
Amb tot aquesta púrria ho tenim molt dificil trencar les cadenes però com deia en llach si no estirem l'estaca aquesta no caurà mai, per tant estirem uns de un costat i uns altre de l'altre i segur que es tomba.


2 comentaris:

Joana ha dit...

És un pas. Cal veure de quina part es posa Europa.

ALP2500 ha dit...

a la part dels calers Joana, que pots esperar de tots aquests impresentables. la veritat que Europa darrerament es ven per un plat de llenties.