dimecres, 19 de maig de 2010

Gràcies Hereu, tu si que has fet un gran favor a la teva nació

El senyor Hereu amb el seu nyap de votació per la Diagonal, sense voler això si, ha fet un gran favor a les votacions per l'autodeterminació . El nyap monumental de la Diagonal ha estat una victòria per el soberanisme.
Perquè clar molts dels arguments que feien servir tots aquests personatges que volen una Catalunya submisa i sotmesa a la tirania, ara resulta que amb la quedat amb el cul al aire
L'arma amb mes de poder que disposaven aquests senyors era la participació, segons ells un 20 % de participacio era un fracàs, dons bé el senyor Hereu ha aconseguit mes o menys un 12 % i cap d'aquests impresentables li ha tret un gram de validesa al resultat.
A part de que anem a comparar els dos processos, la diagonal ha ratllat el fracàs absolut , amb errors informàtics, i un pressupost de 3 milions d'euros. mentre que amb el nyap diagonal tot eren profesionals a les consultes sobiranistes es tracta de voluntaris, .
Dons bé jo només vull felicitar al senyor Hereu , perquè ell si que ha fet un gran favor a la nostra nació, ha donat un punt més a les votacions per l'autodeterminació, i per cert aqui tenien uns quinze dies per votar mentre que les votacions per l'autodeterminació només serveix un dia, fins i tot tenien opcions per internet, la veritat que aquest derrota per del senyor Hereu ha estat una gran victòria per la nostra nació, per fi un sociata ha fet alguna cosa de valor per la nostra nació, a part d'en Maragall tot la resta es paper mullat.
I per acabar mentre a les consultes per l'autodeterminació tu pots triar si no o en blanc resulta que al nyap Diagonal l'opció guanyadora ha estat amagada la que no volien que sortís