dilluns, 17 de maig de 2010

Reduim Despeses, fotem fora als Borbons


El temps i una canya sempre posa la gent al seu lloc, i ara s'ha sabut la veritat, molt treure pit de la sanitat pública i que havien fet una obra d'art amb el tractament del Cap dels Hereus de Felip V i ara resulta que de sanitat publica només en te el local, resulta que el Hospital Clínic està separat en dos un on hi ha la sanitat publica i un hospital privat que s'anomena Barnaclínic , Aquesta es una clínica privada dins de l'hospital . Dons be molts elogis a la sanitat publica Catalana però quan veus la veritat et cau la cara de vergonya, ni sanitat publica ni osties, aquest senyor va estar en un hospital Privat amb tot una planta per els seus interessos i amb un hospital privat, Hospital privat que com a public només te la entrada perquè tot el resta es privat i molt privat. Moltes gracies per tot plegat.


El mateix monarca va fer un comentari d'aquest tipus a l'abandonar el centre el passat dimarts, però la veritat és que el Rei es va passar quatre dies en una habitació de la planta setena, que pertany a Barnaclínic.

Molts metges treballen a la publica i per la tarda van a fer unes horetes a la privada, molt més econòmic que muntar-se consultes privada.

Hi ha casos com denuncia el e-noticies que al matí entren per la porta de la seguretat social, els diuen quants mesos cal esperar per fer-se una ressonància magnètica i, aleshores, allà mateix, els ofereixen la possibilitat de fer-se la prova una tarda de la mateixa setmana. Això sí, a Barnaclínic, i passant per caixa".[noticia]