dissabte, 17 de gener de 2009

Patriotisme, i Cadiresme aquesta es la Questió

El Senyor Puigcercós veu de poc patriòtic que els Convenients parlin per a Catalunya que hagi d'aspirar al concert econòmic, a més de recordar-li que va pactar un Estatut que fixa un altre sistema, Estatut senyor Puigcercós aprovat per el poble Català. [noticia].
En Puigcercós ha qualificat de poc seriós, irresponsable i poc patriòtic que els convenients parlin del concert econòmic durant les negoacions del nou model de finançament, però a veure senyor Puigcercós tot sabem que quan s'acabi aquesta pantomima del nou finançament els catalans acabarem pagant els plats bruts, dons mal per mal espatlla ampla per tant millor demanar una cosa que com a minim satisfaga els interessos del poble català.
Després com sempre ha dit que “Algú ens vol distreure”, ha dit Puigercós en un acte del grup parlamentari a Amposta. Així mateix, ha indicat que ERC és l’únic partit que sempre ha defensat el concert econòmic.
L'unica cosa que defensa darrerament els esquerdats es les seves cadiretes, vist el joc que es porta el pinotxo zapatero amb els seus socis de govern, es una vergonya que tant els esquerdats com els ecopijos encara estiguin al govern, però la mamella de poder es una droga que no es deixa ni a cop de garrotades.
Per acabar em vull treure el barret davant la actuació de la Sra. Monica Sabata al dir no a representar als Esquerdats a les europees, ella que era portaveu de la plataforma al dret de decidir segur que ha vist clar que anava en un partit que no volen decidir sinó mes aviat mantenir la cadireta aconseguida. [ noticia ]