dimarts, 12 de maig de 2009

Reagrupament, i l'embrió va creixent

Mira tu que ho diria que d'aquella entrevista feta a la vanguardia, sobre el patriotisme i de la criatura dels dirigents dels esquerdats sortiria un embrió que aniria creixent a mesura que van passant els dies.
ahir la Rut Carandell ja va deixar la panda aquesta dels esquerdats per sumar-se a la iniciativa del reagrupament [noticia],
Avui ha estat el Partit Republicà de Catalunya qui ha fet el mateix pas [noticia]. Es el primer cop que veig que uns polítics posen per davant la Independència de Catalunya envers del seu partit, i això es per treure's el barret.
I així el nen es van fent gran, ara només manca a veure que farà l'Uriel Bertran, quins interesos te envers tot plegat i si es mes important la independència de la nostra nació que fer una mica de trepa en un partit que ha perdut el nord.

Nomès ha mancat la sortida d'en Rigau dient que la marxa de Rut Carandell farà mes fort la unitat dintre del partit, te tota la raó del mon com només restaran dintre d'aquest partit la panda d'amics aniran tots a una per beneficiar-se del càrrec i poca cosa més, aquests juntament amb els sense iniciativa i per posar-los verds tenen data de caducitat. [noticia].