diumenge, 4 d’abril de 2010

Trispartit, nunca mais

Avui llegia les declaracions del senyor Puigcercós a la Vanguardia,i clar escoltar que ells amb els darrers vuit anys han fet mes que el Pujol amb dotze ho trobo una barbaritat, però bé si ho analitzen fredament potser si que te tota la raó aquest senyor.
En primer lloc avui diu el contrari que deia ahir, ara resulta que s'ha de salvar el tristpartit i la millor manera es arribar fins el final de la legislatura, la veritat que no em estranya gens que digui això perquè la menjadora es la menjadora i tenim una panda de amics amb molta fam i que veuen el final de la llum i que això s'acaba.
Després parla d'Esquerra una esquerda de partit el qual ha passat d'Erc a només Esquerra i amb uns dirigents de extremadreta. I que seran decisius, com el poble català sigui una mica llest decisius si que seran , fent cua a l'atur allí marcaran el camí a seguir
I desprès el punt final l'estatut i les retallades que venen, aquí es quan treu pit i parla de revolució i de fer un front comú per lluitar contra això. I jo em demano potser ell que es troba al govern hauria de lluitar per l'atur, la crisi, ect.. i deixar de fer volar coloms que ja els tenim massa vistos. [noticia].
A veure si les Cup s'animen i disposem de un partit nacionalista de veritat al parlament de Catalunya perquè tot le resta es ciencia ficció.

1 comentari:

Vicenç ha dit...

quan ho vaig llegir, vaig pensar literalment el mateix que tu.

cagondena, un altre tripartit.... mare meva... a on anirem a parar..

tu ho has dit.. la menjadora, (ja ho deia el president pujol.. tites, tites... la menjadora)..

deunidó!

Records i endavant
Visca catalunya o el que quedi (la seguirem estimant tot i el tripartit)