divendres, 13 de març de 2009

princep de Girona, per imposició no pas per gust

En primer lloc vull dedicar un petit escrit al senyor Ussia, aquest franquista anat a menys que segons ell, troba aberració el topònims en català [noticia].
Però Girona serà sent Girona sigui aberrant per aquest personatge o no ho sigui, fins i tot es creu graciós quan diu que Girona només serveix per a els senyals de transit, deu Meu i aquest personatges es escriptor, osti tu la llengua d'en Sirvent va de capa caiguda , perquè clar si aquest senyor només existeix el "principe de Gerona", per desgracia nostre de moment tenim el princep de Girona, però amb una miqueta de sort només restarà com a princep de casa seva amb permís de la letícia.
Però jo voldria parlar dels colonitzats amb síndrome d'Estocolm i clar com sempre es venem per un plat de llenties, com diu el debat, esclaus que donen les gràcies al amo. Així Alcaldia de Girona , cambra de Comerç , Universitat de Girona o les Caixes de Pensions i la Caixa de Girona, tot aquests entitats com bon fenicis s'han venut per el platet de llenties , i li han volgut fet una rentada de cara als Borbons.[noticia]
S'han ajuntat totes aquestes entitats i han creat una Fundació per concedir Beques a joves per recerques culturals socials ect... Però Clar en el moment de buscar.li el nom es quan s'han lluit del tot, no hi ha Prous herois Catalans que hem d'anar a buscar al Borbó colonitzador, els seus ascendents son els que ens van treure tots els drets i nosaltres com a premi, per la crema de quatre fotografies li posem el seu nom a una Fundació de entitats catalanes.