dimarts, 10 de març de 2009

Valoracions de la filial, sort que aquests no puntuen en l'ensenyança


les valoracions de la filial, del partit que va a remolc de la matriu de la capital de regne, sobre la seva matriu no se si son ciència ficció i o aquesta paios estan sota els efectes d'algun bolet alucinogen perquè sinó no s'explica que després de la pressa de pel total sobre l'Estatut i el Finançament tinguin la gosadia de valorar com a notable la tasca del President del Govern.
Si que es la ma que els hi dona de menjar i que no es revelaran en contra l'amo però clar tant de vassallatge es una mica penós , potser si els polítics de la filial que representen al poble Català, fessin la seva tasca la valoració seria la de suspens, però clar primer es quedar bé amb l'amo i després el poble que representen
Jo em plantejo que si en l'ensenyament les notes les posessin aquests personatges llavors no hi hauria fracàs escolar perquè uns paios que desprès del ridícul calamitós que ens ha portat les decisions del pinotxo zapatero son capaços de valorar aquesta acció com un notable, llavors no es produiria cap suspens.
Per Acabar son capaços de retreure que gràcies a ells aquest impresentable de President dels hereus de Felip V campa a les seves i segueix enganyant al poble català i aquests representants li riuen les gracietes, això si que es seguidisme i no pas les sectes aquestes escampades per la nostra nació.
El que han de fer els quatres pallassos aquests per resguardar la seva cadireta, a veure si es produeix un terratrèmol i els fa caure a tot, menys boques per alimentar , perquè les mamelles son les que són i les boques cada cop son més. [noticia].
I tot això en només un any, jo ja estic posant espelmes a la verge dels Desemparats perquè restant tres anys mes de penúries.