divendres, 4 de novembre de 2011

Els Mossos de Camprodon ja han trobat la manera de sufragar la crisi

Els Mossos del Ripollès especificament a Camprodon han trobat la manera de sufragar la cris, ha estat fer proves d'alcoholèmia als pagesos que van montats a cavall, dons bé un veí que tornava de la Tria dels Mulats, es va endur una multeta de 500 euros per donar possitiu en un control quan segons els mossos conduia la seva euga. Els Senyors Mossos van considerar que la LLuna (nom de la Euga) era un vehicle i per tant s'havia de multar.
En la mateixa multa van posar que el vehicle era un cavall, la marca el nom de l'euga Lluna i el color van posar negre quan l'euga es marró. Els agents fins i tot volien immobilitzar-li el vehicle, i ves a saber veien com anava tot plegat potser li volien posar el Cepo i tot, la Gràcia que li haguès fet a la pobre Euga.
Bé la veritat que la situació no deixa de ser còmica si no fos perquè al pobre Cristian li van cascar 500 euricos per conduir begut el seu cavall. [noticia]
.

2 comentaris:

Joana ha dit...

La situació és còmica i 500 euros és molta pasta. Deuria anar molt torrat el tal Cristian i que deuria fer!. Però, per que no? Pot ser igual de perillós, a veure quan comencen a multar a les bicicletes, tant en ciutat com en carretera.

ALP2500 ha dit...

Si Però pensa que els mossos tenen mes maneres que no pas la sanció per castigar això, no cal multar a la persona amb 500 euros, sinó mes aviat fer-lo anar a ell a peu i amb el cavall a sobre.i si s'ha de sancionar també ho podríem fer als motoristes aquests que fan eslàlom per tot arreu , donant cops de retrovisor a tor i a dret, desprès hi ha accident i dient que s'han de cuidar els motoristes perquè el para-xoc son ells, si que es veritat però moltes vegades son kamikazes en buscar del que no troben.