diumenge, 30 d’octubre de 2011

Jauregui, o lliçons d'un sociata defensant la seva terra

En Ramon Jauregui, ministre del govern del Pintoxo Zapatero i candidat dels Hereus de Marx a Àlaba a les eleccions espanyoles en una entrevista al diari Ara diu que Catalunya no pot aspirar al concert econòmic perquè te un pes massa gran en l'economia espanyola. Segos ell Catalunya no es el país Basc aquest representa un 6 % del total mentre que catalunya un 20 % i que per això el seu impacte en termes economics es molt important.[noticia]
Es a dir com la nostra nació es important l'hem de sanglar si fossim estremadura ja disposariem de un concert economic com el Basc, però com som la gallines d'ous d'or no podem aspirar a res mes que afavorir els requeriments dels conqueridors i fer mes gran la Capital del Imperi dels Hereus de Felip V.
Desprès surt amb les bajanades de sempre, que no cap en la Constitució , no encaixa baja. però si aquests mal anomenats politics perquè en el fons son una panda de trileros, van ésser capaços de canviar-la en quinze dies em vindrà explicar ara que es pot canviar i que no es pot canviar, manda huevos com deia un dels seus.
I defensa el concert Basc perquè es una questió de tradició històrica. I per acabar ens dona lliçons de democràcia i ens diu que frivoritzar amb l'independentisme es perillós. i apa a dormir tant tranquil.